Se lucrează pe Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti. Imagini de pe şantier (FOTO)

Data:

Share post:

Se lucrează intens pe Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti, transmit reprezentanţii Direcţiei Drumuri şi Poduri Craiova.

Potrivit sursei citate, se lucrează la structuri, terasamente și aprovizionare materiale.

„La structuri antreprenorul s-a mobilizat la Km 0, nod cu centura se nord, și la încă două structuri de pe traseu, acesta deschide noi puncte de lucru o dată cu livrarea armăturii necesare.  La terasamente se lucrează la decopertă și îmbunătățire strat de fundare, fiind demarată și execuția sectorului experimental de balast stabilizat. În paralel se face aprovizionarea în șantier cu agregatele ce urmează să fie puse în operă”, arată reprezentanţii DRDP.

Între timp Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Piteşti va fi dat în circulaţie de Crăciun. În prezent, stadiul lucrărilor este la 86%, urmând ca la sfârşitul lunii decembrie să se poată circula şi pe Tronsonul 3, care are aproximativ 32 de kilometri.

Drumul Expres Craiova – Pitești este împărțit în patru loturi, are o lungime totală de 121 de km, prevede câte două benzi pe sens de câte 3,5 metri lățime fiecare, fără bandă de urgență, acostamente de câte 1,5m pe fiecare parte și o bandă mediană cu separator lată de 3 metri.

Deja se circulă pe două dintre tronsoane, între Balş şi Valea Mare. După deschiderea circulaţiei pe Tronsonul 3, se va putea circula în regim de autostradă de la Balş la Coloneşti.

Articole similare

Şofer cu alcoolemie de comă scos din trafic cu poliţia la Slatina

Un bărbat din Slatina s-a ales cu un dosar penal după ce a plecat la plimbare cu maşina...

Medic prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient. Ancheta o vizează şi pe asistenta doctorului

Un medic şi asistenta sa sunt anchetaţi penal de Direcţia Generală Anticorupţie. Asta după ce medicul, de la Spitalul...

Scandal la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti. Director, reţinut de poliţişti pentru relaţii cu o minoră

Directorul unei case de cultură din Piteşti, în vârstă de 42 de ani, a fost reţinut de poliţişti...

Tânără de 25 de ani, ucisă de fostul soţ din cauza geloziei

O tânără, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor...