Şeful AUR, George Simion, dosar pe caravana medicală

Data:

Share post:

AUR anunţă marţi că a apărut primul dosar penal pe numele liderilor partidului, privind aşa-zise fapte de „coruperea alegătorului”, preşedintele formaţiunii, George Simion, afirmând că vor să îi desfiinţeze, să le organizeze dosare penale şi să le însceneze diferite lucruri. ”O să ne luptăm cu ei pe Twitter, pe Youtube, pe Tik Tok, o să ne luptăm cu dosarele penale care au început să le facă şi la final de 2024, noi o să fim învingători”, mai afirmă Simion.

Potrivit unor surse parlamentare, la Camera Deputaţilor a ajuns un document din partea Poliţiei Ialomiţa, în care se vorbeşte despre un dosar penal în care apar numele lui George Simion, Claudiu Tîrziu, Marius Lulea şi Silviu Păunescu.

”Nicio faptă bună nu scapă nepedepsită! Am atras atenţia încă din 2023 că în anul electoral 2024 se vor inventa tot felul de lucruri în ceea ce priveşte AUR doar pentru a ne defăima, pentru a ne opri. Observăm că acest lucru se întâmplă încă din primele zile ale anului electoral 2024. Au început cu trucaje video, cu tot felul de minciuni despre reprezentanţii AUR, iar acum sistemul speriat de AUR a ales să treacă la următorul nivel: inventarea de dosare penale. Nici nu a început bine anul că primul dosar penal pe numele liderilor AUR a şi apărut. Despre existenţa unui dosar privind aşa-zise fapte de „coruperea alegătorului” am aflat din presă”, a transmis AUR.

Formaţiunea precizează că nu cunoaşte conţinutul plângerii, deci nu pot oferi detalii asupra unor lucruri pe care nu le ştiu.

”De-a lungul timpului au existat mai multe sesizări făcute de competitorii politici, toate fiind soldate cu neînceperea urmăririi penale. Vedem că acesta este modul în care sistemul speră să câştige alegerile şi în 2024, modul în care vor să oprească AUR. Nu ne vor intimida, ci, din contră, vom merge până la capăt. Dacă aşa se gândesc ei că o să ne elimine, printr-o hârtie venită la ordinul domnului Ciolacu pentru „coruperea alegătorilor”, înseamnă că ştiu că vor pierde alegerile, sunt conştienţi că românii s-au săturat de ei după 34 de ani de batjocură. Vom duce lupta până la capăt pentru a înfăptui dreptate pentru România, iar la final de 2024 noi o să fim învingătorii!”, transmite AUR.

Liderul AUR George Simion acuză pe Facebook că ”procurorii lui Marcel Ciolacu au început atacurile asupra AUR: primul dosar penal”.

”La începutul acesta de an, tocmai ne-au arătat că vor să ne desfiinţeze, că vor să ne organizeze dosare penale, că vor să ne însceneze diferite lucruri. Nu ne temem. Nu vă temeţi, dacă aşa se gândesc ei să ne elimine, printr-o hârtie venită tam-nesam la ordinul domnului Ciolacu, pentru coruperea alegătorilor..Cu ce îi corupem noi? Suntem la guvernare noi? Înseamnă că au pierdut deja meciul”, a spus George Simion.

Simion mai arată că ”are contul de Facebook blocat”, pentru că ceea ce odată ajungea la un milion şi ceva de români acum ajunge la 500.000 de români pentru că aşa a decis Administraţia Facebook”.

”O să ne luptăm cu ei pe Twitter, pe Youtube, pe Tik Tok, o să ne luptăm cu dosarele penale care au început să le facă şi la final de 2024, noi o să fim învingători”, mai afirmă Simion.

În document se solicită informaţii privind calitatea mai multor lider AUR, George Simion, Claudiu Tîrziu, Marius LUlea şi Silviu Păunescu, din cele prevăzute de articolul 40 din Codul de Procedură Penală şi se face referire la un dosar penal cu numărul 2513/P/2023, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”coruperea alegătorilor”, pedepsită de articolul 386 Cod Penal.

Articole similare

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...

Bărbat arest după ce ar fi violat-o pe fiica de 13 ani a concubinei sale

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Sălaj a fost arestat preventiv pentru că ar fi...

Accident cumplit. Un motociclist a murit după ce s-a izbit într-o cisternă

Tragedie pe şosea. Un motociclist, în vârstă de 35 de ani a murit, astăzi, în judeţul Satu Mare, după...