Siminica Mirea (PSD Olt): Vă invit să îmi transmiteți toate situațiile problematice pe care le întâlniți

Data:

Share post:

Senatorul PSD Olt Siminica Mirea face un apel, la început de sesiune parlamentară, către alegători să-i transmită problemele cu care se confruntă.

Parlamentarul oltean s-a angajat ca şi în această sesiune să fie „dedicată şi implicată”.

„Noua sesiune parlamentară mă găsește la fel de dedicată și implicată în serviciul dumneavoastră, al cetățenilor. Așa că, vă invit să îmi transmiteți toate situațiile problematice pe care le întâlniți și, vă asigur că, orice demers pentru a asigura bunăstarea și siguranța dumneavoastră va fi prioritar pentru mine!”, a transmis ea, pe Facebook.

Din data de 22 decembrie 2020, Siminica Mirea a fost numită chestor în Biroul Parlamentar al Senatului României. De asemenea, este membru în comisiile permanente: Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională și în Comisia economică, industrii și servicii. Din luna mai a anului 2022, a fost numită secretar în Grupul parlamentar de prietenie cu Tunisia și membru în Grupul parlamentar de prietenie cu Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord și în Grupul parlamentar de prietenie cu Slovenia.

Până la această dată, Siminica Mirea are 78 de inițiative legislative, dintre care 29 promulgate legi; 55 declarații politice; 52 de interpelări; cinci interpelări adresate Primului Ministru; 19 luări de cuvânt în plen; trei moțiuni și a adresat 89 de întrebări.

Articole similare

Şofer cu alcoolemie de comă scos din trafic cu poliţia la Slatina

Un bărbat din Slatina s-a ales cu un dosar penal după ce a plecat la plimbare cu maşina...

Medic prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient. Ancheta o vizează şi pe asistenta doctorului

Un medic şi asistenta sa sunt anchetaţi penal de Direcţia Generală Anticorupţie. Asta după ce medicul, de la Spitalul...

Scandal la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti. Director, reţinut de poliţişti pentru relaţii cu o minoră

Directorul unei case de cultură din Piteşti, în vârstă de 42 de ani, a fost reţinut de poliţişti...

Tânără de 25 de ani, ucisă de fostul soţ din cauza geloziei

O tânără, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor...