Simona Halep a anunțat că a primit vestea! Avocatul i-a comunicat decizia personal

Data:

Share post:

Simona Halep nu va afla pedeapsa pe care trebuie s-o primească pentru dopaj nici în această lună. Tenismena noastră a fost informată că un verdict în cazul de dopaj nu va veni prea curând.

Simona Halep a fost informată de către avocatul său

În aceste zile, se împlinește un an de la ultimul meci disputat de Simona Halep în circuitul WTA. Pe 29 august 2022, dubla campioană de Grand Slam era eliminată în primul tur de la US Open 2022. Ulterior, a fost depistată pozitiv la roxadustat și suspendată provizoriu.

După aproape două luni de la audierea avută în fața tribunalului independent Sports Resolutions, încă fără verdict, Halep a ales să ofere detalii din interiorul procesului.

„A fost un caz destul de dificil. Acolo, la audieri, echipa mea a fost extraordinară. Avocații, de asemenea. A fost și Bogdan Stoica, avocatul din România, împreună cu Howard Jacobs din America.

Au fost puternici și apărarea mea a fost foarte bună. Adevărul, întotdeauna este mai ușor când spui adevărul și am simțit că totul o să fie bine.

Mă așteptam să primesc decizia mult mai repede. Din câte știu eu în regulament sunt trei săptămâni. Deja se fac două luni și nu am primit absolut nicio știre despre decizie” a spus dezamăgită tenismena noastră.

Va rămâne fără puncte după US Open

Încrezătoare că verdictul e aproape și, mai mult de atât, că va fi unul pozitiv și va reveni în turneele oficiale, constănțeanca a primi o veste grea.

„M-am antrenat din greu, am și postat pe rețelele media pentru că am vrut să împărtășesc cu fanii mei treaba aceasta, că sunt motivată și că-mi doresc să revin pe teren cât mai repede.

Am primit o veste de la avocatul meu că până la final de august nu o să am nicio decizie. Sunt foarte dezamăgită de acest lucru. Este aproape imposibil să stai să aștepți atât de mult pentru o decizie, dar așa cum am spus nu am ce să fac prea multe și va trebui să aștept”, a spus Simona Halep, potrivit Eurosport.

Între timp, romanca continuă să se prăbușească în ierarhia WTA. În cel mai recent update, făcut luni, 21 august, Simona ocupă locul 1140.

Veștile proaste nu se vor opri aici. La finalul US Open 2023, dubla campioană de Grand Slam va dispărea complet din clasament. Simona Halep va rămâne fără niciun punct!

Articole similare

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...

Două fete de 15 ani s-au aruncat de la înălţime. Ambele au murit, una dintre ele şi-a anunţat mama că urmează să se sinucidă

Două fete de 15 ani au murit, sâmbătă, după ce s-au aruncat de la o înălţime de aproximativ...

Copiii de la GPP Nr. 2 Slatina au donat către zeci de familii in judeţul Olt

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina derulează în acest an școlar în parteneriat cu Școala sanitară Slatina...

Surse: Fostul primar al Slatinei, Minel Prina, ar urma să fie adus în țară, săptămâna viitoare. El este condamnat pentru corupție

Fostul primar al Slatinei Minel Prina condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în...