Simona Halep, schimbare nouă de look. Fanii au luat cu asalt ultimele fotografii în care apare sportiva: „Cât de bine o prinde”

Data:

Share post:

Simona Halep, în vârstă de 32 de ani, a divorțat de Toni Iuruc anul trecut. După problemele profesionale, Halep pare pregătită să își refacă viața, demonstrând asta în fotografii recente.

Simona Halep, o nouă schimbare de look

Simona Halep continuă să cucerească inimile fanilor, mai ales după ce a adoptat o nouă imagine. Halep a ales să-și schimbe culoarea părului într-un ton șaten, și a primit numeroase complimente pe platformele de socializare.

„Cât de bine o prinde culoarea asta!”, este mesajul care însoțește un colaj cu cele mai recente fotografii ale lui Simona Halep, împărtășit pe o pagină dedicată susținerii campioanei.

Halep, suspendată pentru patru ani la participarea în turneele de tenis, a contestat această decizie la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS). În prezent, sportiva se află în Dubai, scrie Prosport.ro.

Sportiva se antrenează în Dubai

Simona se antrenează și se bucură de activități recreaționale în Dubai, unde a avut succes la turneul din 2015 și 2020, devenind ambasadoarea Dubai Duty Free, sponsorul principal al acestui eveniment sportiv.

Simona a avut mai multe antrenamente la CF Tennis Academy și a fost surprinsă exersându-și loviturile pe un teren de golf. Se pare că optimismul ei a revenit după ce TAS a înregistrat apelul împotriva suspendării de patru ani pentru dopaj.

Articole similare

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...

Două fete de 15 ani s-au aruncat de la înălţime. Ambele au murit, una dintre ele şi-a anunţat mama că urmează să se sinucidă

Două fete de 15 ani au murit, sâmbătă, după ce s-au aruncat de la o înălţime de aproximativ...

Copiii de la GPP Nr. 2 Slatina au donat către zeci de familii in judeţul Olt

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina derulează în acest an școlar în parteneriat cu Școala sanitară Slatina...

Surse: Fostul primar al Slatinei, Minel Prina, ar urma să fie adus în țară, săptămâna viitoare. El este condamnat pentru corupție

Fostul primar al Slatinei Minel Prina condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în...