Șofer începător mort după un impact violent pe șosea. Elicopterul SMURD chemat la fața locului (VIDEO)

Data:

Share post:

Două mașini au intrat într-o coliziune frontală, pe DN1, lângă localitatea Avrig. Mai multe echipaje de prim-ajutor au ajuns la fața locului.

Un tânăr de doar 19 ani a fost găsit în stop cardio-respirator iar salvatorii ISU au început de urgență manevrele de resuscitare.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că între cele două mașini s-a produs o coliziune pe fondul unei depășiri neregulamentare.

Autoturismele erau conduse de doi bărbați, unul în vârstă de 19 de ani, din Tălmaciu iar cel de-al doilea de un bărbat de 36 de ani, din Brăila.

„ISU Sibiu intervine de urgență pe DN 1 la un accident rutier în care sunt implicate două autoturisme și 4 persoane, doi bărbați și două femei. Un tânăr de 19 ani era încarcerat și este inconștient. Tânărul în vârstă de 19 ani, care a suferit un stop cardio-respirator, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, în ciuda eforturilor făcute de echipajele de salvatori prezente la fața locului. Medicul de urgență a declarat decesul acestuia. Celelalte trei victime conștiente au fost transportate de echipajele SMURD și de echipajul SAJ la UPU Sibiu. Este vorba despre un bărbat de 37 de ani cu traumatism la membrele superioare și escoriații, o femeie de 35 de ani cu traumatism abdominal acut și multiple contuzii și o femeie de 38 de ani cu traumatism lombar”, a transmis ISU Sibiu.

 Articole similare

Începe procedura de licitație pentru construcția unui nou lot al autostrăzii Craiova – Filiași

CNAIR a transmis astăzi la ANAP pentru validare  documentația pentru atribuirea contractului necesar construcției Lotului 2 (14,4 km)...

Laura Lavric, anchetată penal după ce ar fi lovit un solist la o nuntă

Interpreta de muzică populară Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit un alt solist, la o nuntă...

Bărbat săltat de poliţişti după ce a ameninţat trecătorii cu un pistol airsoft

Un bărbat care ameninţa, astăzi, trecătorii cu un pistol airsoft în zona centrală a municipiului Satu Mare a...

Polițiste arestate după ce au scos din camera de corpuri delicte aproape 1000 de litri de alcool și trei lansete de pescuit

Situaţie halucinantă la Suceava. Două polițiste, o angajată de la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, un angajat de...