Şoşoacă apostrofată la un eveniment electoral. „Eu nu m-am luptat, la 15 ani, la revoluție ca să vii tu cu comuniștii aici”

Data:

Share post:

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost luată la rost de un brăilean la un eveniment electoral organizat într-o piaţă din oraş. Bărbatul, care a spus că a luptat la revoluție, a acuzat-o pe senatoare că aduce rușii în oraș.

Un brăilean nemulțumit de vizitele dese ale președintei SOS România i-a reproșat că este omul Moscovei și că aduce rușii în oraș. „Vii tu cu rușii tăi”, i-a spus bărbatul care susține că a luptat la revoluție. „Eu nu m-am luptat, la 15 ani, la revoluție ca să vii tu cu comuniștii aici, în Brăila”.

El a înrebat-o de ce merge la Ambasada Rusiei, iar senatoarea i-a răspuns sfidător: „Treaba mea, mă! Bravo mie că m-am dus, bravo mie!”. „Bravo mie, ca eu am tupeu, tu nu ai tupeu”, a mai spus Șoșoacă.

În momentul în care bărbatul a întrebat-o dacă are tupeu să calce pe cadravre, Șoșoacă l-a întrebat dacă este vaccinat.

Senatoarea nu a ratat ocazia să spună că Rusia a câștigat deja războiul din Ucraina. Bărbatul a mai afirmat că senatoarea „are gura mare și atât”, în timp ce Șoșoacă a zis despre el că este „pesedist”. „Nu sun pesedist! Rezist”, a răspuns brăileanul. „Du-te, bă, de-aicea! Du-te la reanimare!”, a strigat Șoșoacă în timp ce gesticula energic.

„Brăila nu te vrea!”, i-a mai spus bărbatul care o acuză pe senatoare că vine cu rușii la Brăila, potrivit Hotnews.

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...