Stănescu şi Tudose vor un membru de partid candidat al PSD la prezidenţiale

Data:

Share post:

Mihai Tudose, vicepreședintele PSD, s-a declarat vineri în dezacord cu președintele partidului, Marcel Ciolacu, spunând că viitorul candidat PSD la președinția României trebuie să fie din PSD și nu venit din afara partidului. Și Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a spus că viitorul candidat al PSD la prezidențiale trebuie să provină din interiorul partidului, nu din afară.

”Candidatul PSD la președinția României trebuie să fie din PSD. Ideea domnului președinte de a spune că oamenii buni sunt în afara PSD nu prea o înghit. Oamenii buni sunt deja în PSD”, a spus Tudose vineri la o conferință a PSD Brăila.

CITEŞTE ŞI: Ambulanţă scoasă din zăpadă de un grup de tineri care erau la o petrecere (VIDEO)

”Accept că poate dvs. nu vreți să candidați, dar cred că găsim oameni buni în PSD”, a mai spus Tudose.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat pe 17 ianuarie că România are nevoie de un preşedinte de stânga, indicând că din partea PSD ar putea candida un intelectual. Ciolacu a spus la RTV că își dorește modificarea statutului PSD astfel încât să poată candida o personalitate care nu e membru de partid.

„Când avem discuţia de candidaturi tot timpul ne gândim numai la oameni politici. De data aceasta PSD nu va veni neapărat cu un om politic, va veni în schimb cu un intelectual. Partidul va alege (candidatul la alegerile prezidenţiale – n.r.). Va exista o competiţie internă în care se va înscrie cine doreşte. Eu doresc să modific statutul astfel încât şi altă personalitate, care nu este neapărat în partid, să poată candida”, a afirmat Ciolacu, potrivit g4media.ro.

Articole similare

Bărbat găsit mort într-un canal, la Piteşti. Poliţiştii au deschis o anchetă

Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a avut parte de o moarte cumplită la Piteşti. Trupul...

Încă un pas făcut pentru Tronsonul 1 din drumul expres Craiova-Piteşti. Contractul de finalizare a lucrărilor a fost postat pe SEAP

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunţat astăzi că a fost postat în SEAP anunţul pentru contractul de finalizare...

Daune pentru un pacient îmbolnăvit în spital. A primit 150.000 de euro

Spitalul Județean Neamț a fost obligat să plătească despăgubiri de 150.000 de euro unui fost pacient care s-ar...

România trece la ora de vară în weekend

România va trece în noaptea de sâmbătă spre duminică la ora oficială de vară. Ceasurile vor fi date...