Stănescu şi Tudose vor un membru de partid candidat al PSD la prezidenţiale

Data:

Share post:

Mihai Tudose, vicepreședintele PSD, s-a declarat vineri în dezacord cu președintele partidului, Marcel Ciolacu, spunând că viitorul candidat PSD la președinția României trebuie să fie din PSD și nu venit din afara partidului. Și Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a spus că viitorul candidat al PSD la prezidențiale trebuie să provină din interiorul partidului, nu din afară.

”Candidatul PSD la președinția României trebuie să fie din PSD. Ideea domnului președinte de a spune că oamenii buni sunt în afara PSD nu prea o înghit. Oamenii buni sunt deja în PSD”, a spus Tudose vineri la o conferință a PSD Brăila.

CITEŞTE ŞI: Ambulanţă scoasă din zăpadă de un grup de tineri care erau la o petrecere (VIDEO)

”Accept că poate dvs. nu vreți să candidați, dar cred că găsim oameni buni în PSD”, a mai spus Tudose.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat pe 17 ianuarie că România are nevoie de un preşedinte de stânga, indicând că din partea PSD ar putea candida un intelectual. Ciolacu a spus la RTV că își dorește modificarea statutului PSD astfel încât să poată candida o personalitate care nu e membru de partid.

„Când avem discuţia de candidaturi tot timpul ne gândim numai la oameni politici. De data aceasta PSD nu va veni neapărat cu un om politic, va veni în schimb cu un intelectual. Partidul va alege (candidatul la alegerile prezidenţiale – n.r.). Va exista o competiţie internă în care se va înscrie cine doreşte. Eu doresc să modific statutul astfel încât şi altă personalitate, care nu este neapărat în partid, să poată candida”, a afirmat Ciolacu, potrivit g4media.ro.

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...