Subprefectul a demisionat din funcţie, după ce în presa locală au apărut fotografii în care apare în pat alături de o tânără care a fost angajată succesiv în mai multe instituţii

Data:

Share post:

Subprefectul de Iași, Marian Grigoraș, și-a anunțat miercuri demisia din funcție, explicând că nu dorește să aducă prejudicii imaginii Prefecturii în urma apariției unor fotografii în presa locală în care este surprins în pat alături de o tânără care a ocupat diverse funcții în administrație în ultimii ani.

Marian Grigoraș, susținut de PNL, a declarat că și-a depus demisia din postul de subprefect pentru a nu afecta reputația Prefecturii ieșene. „Tuturor celor care m-au susținut, le mulțumesc. Realizările mele sunt și ale lor. Erorile, dacă le-am făcut, îmi aparțin doar mie. Întotdeauna am respectat legea în cadrul activității la Instituția Prefectului – Județul Iași și nu îmi doresc în niciun fel afectarea imaginii acesteia”, a explicat subprefectul Marian Grigoraș într-o postare pe Facebook.

Chiar dacă nu a specificat motivul pentru care a luat această decizie, demisia sa a survenit la două săptămâni după ce reporteris.ro a publicat o fotografie în care Grigoraș apare în pat alături de o tânără care a ocupat diverse funcții în administrația ieșeană cu sprijinul PSD și ulterior PNL.

Conform informațiilor reporteris.ro, tânăra a fost șefa de cabinet a senatorului PSD Doru Pănescu în 2020 și s-a angajat în Prefectura Iași în 2021 în calitate de consilier, în timp ce Grigoraș, susținut de PNL, era prefect. Ulterior, ea a lucrat la ApaVital, companie subordonată Consiliului Județean, și a devenit consilier asistent la Compartimentul Proiecte al Primăriei Iași începând cu acest an. Din cauza posturilor blocate, a fost angajată mai întâi la Primăria orașului Podu Iloaiei, după care s-a transferat la Primăria Iași.

Articole similare

Şofer cu alcoolemie de comă scos din trafic cu poliţia la Slatina

Un bărbat din Slatina s-a ales cu un dosar penal după ce a plecat la plimbare cu maşina...

Medic prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient. Ancheta o vizează şi pe asistenta doctorului

Un medic şi asistenta sa sunt anchetaţi penal de Direcţia Generală Anticorupţie. Asta după ce medicul, de la Spitalul...

Scandal la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti. Director, reţinut de poliţişti pentru relaţii cu o minoră

Directorul unei case de cultură din Piteşti, în vârstă de 42 de ani, a fost reţinut de poliţişti...

Tânără de 25 de ani, ucisă de fostul soţ din cauza geloziei

O tânără, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor...