Tânăr arestat după ce a violat o minoră

Data:

Share post:

În ziua de 11 iulie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol, și au reținut un bărbat de 28 de ani, din comuna Hulubești, județul Dâmbovița.

Anchetatorii au stabilit că tânărul a violat o minoră care ar fi fugit de acasă. Cercetările au fost demarate din oficiu, ca urmare a verificărilor privind dispariția de la domiciliu a unei minore de 15 ani, care a fost sesizată de către părinții acesteia, în noaptea de 10 spre 11 iulie, în jurul orei 02:30.

În urma demersurilor polițiștilor, minora și bărbatul în cauză s-au prezentat la sediul poliției în aceeași noapte, iar din verificările preliminare s-a stabilit că aceștia au plecat în cursul nopții de la domiciliul minorei, după ce, anterior, cei în cauză s-ar fi cunoscut și ar fi corespondat prin intermediul unei rețele de socializare. În condițiile în care aceștia au ajuns la locuința bărbatului, cel în cauză ar fi întreținut cu minora un act de natură sexuală, împotriva voinței persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, în ziua de 11 iulie, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, informează IPJ Argeş.

În ziua de 12 iulie, bărbatul a fost prezentat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni în fața instanței competente. Judecătoria Topoloveni a admis cererea și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru tânărul care a violat o minoră.

Articole similare

Procesul lui Vlad Pascu: Judecătoarea a întrebat dacă tânărul mort în accident este în sală (VIDEO)

Magistratul din Mangalia care judecă accidentul din 2 Mai în care Vlad Pascu a ucis doi adolescenți a...

Produs alimentar retras de urgenţă din magazine din cauza conţinutului periculos

Un sortiment de biscuiţi vânduţi în hipermarketurile Lidl a fost retras de urgenţă de pe rafturi. Compania a...

GRAV accident rutier pe Valea Oltului, în Vâlcea. Intervine elicopterul SMURD

Traficul rutier este blocat total pe drumul naţional DN7, în localitatea Câineni, din judeţul Vâlcea, din cauza unui...

Bebeluş mort în drum spre spital. Familia spune că avea simptome de viroză

Un bebeluş, în vârstă de doar şase luni şi-a pierdut viaţa în ambulanță, în drum spre spital. Familia fetiței...