Tânără bătută în plină stradă pentru că i-a reproşat iubitului că a pierdut banii la păcănele

Data:

Share post:

O tânără a sunat la 112 după ce a fost lovită de logodnicul său în plină stradă. Scandalul între cei doi a pornit de la faptul că fata i-a reproșat tânărului că a pierdut o sumă de bani la jocurile de noroc.

Lucrătorii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava un bărbat agresează o femeie.

La fața locului s-a deplasat o patrulă auto din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, ocazie cu care la aproximativ 200 m de Policlina BETHESDA au fost identificați Daniel S., de 25 ani, și Adina F. de 19 ani, care au declarat că sunt logodnici.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că în ziua de 19.07.2023, cei doi mai sus menționați s-au deplasat la raza mun. Suceava, în zona IULIUS MALL. La un moment dat, între cei doi s-a iscat o discuție în contradictorie, legată de faptul că bărbatul a pierdut o sumă de bani la jocurile de noroc.

Cearta a continuat până în zona Policlinicii BETHESDA, când Daniel S. a lovit-o cu palma peste față pe Adina F.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului conform Legii 217/2013, rezultatul fiind negativ, fără a se impune emiterii unui ordin de protecție provizoriu în cauză.

Cu ocazia invitării la sediul secției de poliție, tânăra a declarat faptul că nu dorește să fie efectuate cercetări față de logodnicul său sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii din cadrul Compartimentului Proximitate.

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...