Tineri depistați cu droguri, într-un cartier din Râmnicu Vâlcea (VIDEO)

Data:

Share post:

Droguri, un spray lacrimogen şi un cuţit cu lamă pliabilă au fost găsite de jandarmi asupra unor tineri, noaptea trecută, într-un cartier din Râmnicu Vâlcea.

Potrivit Jandarmeriei Vâlcea,  este vorba despre cinci tineri cu vârste între 19 și 32 de ani, care se aflau pe aleea Stejarului din Cartierul Ostroveni al Municipiului Râmnicu Vâlcea, şi care au atras atenția forțelor de ordine prin comportamentul lor suspect.

În încercarea de a evita contactul cu jandarmii, aceștia s-au urcat într-un autovehicul și au încercat să părăsească locul. Forțele de ordine, intervenind rapid, au oprit autospeciala de Jandarmerie în dreptul lor, împiedicând astfel orice încercare de a pleca cu mașina.

Ulterior, i-au legitimat pe cei cinci tineri, pentru a evalua situația și pentru a stabili motivele comportamentului lor suspect.

În timpul controlului corporal preventiv efectuat asupra grupului, s-au descoperit asupra unuia dintre tineri o țigară artizanală cu miros înțepător, precum și un spray iritant lacrimogen.

În plus, asupra șoferului a fost găsit un cuțit cu lamă pliabilă. Controlul asupra autovehiculului a relevat prezența unor fragmente vegetale suspectate că ar putea fi interzise de legislația în vigoare.

„Cuțitul și spray-ul lacrimogen au fost ridicate în vederea confiscării iar documentele întocmite împreună cu substanțele depistate, vor fi predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Vâlcea în vederea continuării cercetărilor”, transmite Jandarmeria Vâlcea.

Articole similare

Simona Halep, lovitură financiară uriașă, în ciuda suspendării

Deși Simona Halep este suspendată pentru patru ani din tenis pentru dopaj, fosta campioană a României nu o...

Piedone va candida la Primăria Capitalei. Un scenariu care le dă fiori lui Nicușor Dan și Gabriela Firea

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, a spus că se teme doar de „candidatul PSD, indiferent cine este el, pentru...

De Mezzo vrea competiţie internă pentru desemnarea candidatului la Slatina: În 2016, Marius Bălaşa a luat aproape 3.000 de voturi peste partid

Preşedintele interimar al PNL Slatina, Mario De Mezzo, a declarat în cadrul celei mai recente conferinţe de presă...

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...