Tineri prinşi cu droguri, la un festival de muzică din Râmnicu Vâlcea (VIDEO)

Data:

Share post:

Şapte tineri care aveau asupra lor droguri au fost depistaţi de jandarmii din Vâlcea, la Festivalul Deep Forest Fest 2023, desfăşurat în weekend la Râmnicu Vâlcea.

Potrivit unui comunicat,  pe perioada festivalului, șapte persoane cu vârste între 20 si 37 de ani,  au fost depistate de către jandarmii vâlceni în posesia unor substanțe interzise.

Dintre acestea, cinci au fost identificate în a doua seară a festivalului, iar celelalte două în ultima seară.

„Asupra acestora, s-au găsit comprimate de culoare roz, resturi vegetale de culoare verde-brun și mai multe recipiente care conțineau resturi de substanță albă pulverulentă, care au fost predate autorităților competente, respectiv Poliției Vâlcea, în vederea continuării cercetărilor.

Pe numele celor șapte tineri au fost întocmite actele necesare începerii urmăririi penale, iar dosarele au fost transmise Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Vâlcea, în vederea continuării cercetărilor”, transmite IPJ Vâlcea.

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...