Toalete din lemn cumpărate pentru posturile de poliţie din mediul rural

Data:

Share post:

Mai multe toalete din lemn vor fi cumpărate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani pentru a fi montate la sediile posturilor de poliţie din mediul rural.

Instituţia a anunţat prin intermendiul unui comunicat de presă că utilizarea toaletelor din lemn este o soluţie temporară pentru unităţile de poliţie din localităţile care nu sunt racordate la reţelele de utilităţi. Întreaga achiziție se ridică la suma de 9.000 de lei.

„Acestea vor fi montate în locaţiile în care se impune înlocuirea toaletelor vechi. Este o soluţie temporară, până la renovarea posturilor de poliţie. Cu privire această achiziţie, trebuie să ţinem cont şi de specificul zonelor pentru care se realizează aceasta. Cele şase unităţi sunt neracordabile la utilităţi, iar acest lucru se află în directă legătură cu faptul că în localităţile pentru care se intenţionează realizarea achiziţiei, nu sunt utilităţi”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Botoşani.

IPJ Botoşani, prin Serviciul Logistic-Compartimentul Achiziţii publice, a publicat pe 9 mai, pe platforma SEAP, o ofertă de achiziţie directă pentru şase toalete din lemn.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...