Toalete din lemn cumpărate pentru posturile de poliţie din mediul rural

Data:

Share post:

Mai multe toalete din lemn vor fi cumpărate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani pentru a fi montate la sediile posturilor de poliţie din mediul rural.

Instituţia a anunţat prin intermendiul unui comunicat de presă că utilizarea toaletelor din lemn este o soluţie temporară pentru unităţile de poliţie din localităţile care nu sunt racordate la reţelele de utilităţi. Întreaga achiziție se ridică la suma de 9.000 de lei.

„Acestea vor fi montate în locaţiile în care se impune înlocuirea toaletelor vechi. Este o soluţie temporară, până la renovarea posturilor de poliţie. Cu privire această achiziţie, trebuie să ţinem cont şi de specificul zonelor pentru care se realizează aceasta. Cele şase unităţi sunt neracordabile la utilităţi, iar acest lucru se află în directă legătură cu faptul că în localităţile pentru care se intenţionează realizarea achiziţiei, nu sunt utilităţi”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Botoşani.

IPJ Botoşani, prin Serviciul Logistic-Compartimentul Achiziţii publice, a publicat pe 9 mai, pe platforma SEAP, o ofertă de achiziţie directă pentru şase toalete din lemn.

Articole similare

Elevi din Gorj, săltaţi de procurori într-un dosar de trafic de droguri. Patru tineri, reţinuţi (VIDEO)

41 de persoane, printre care şi elevi de la mai multe şcoli din Gorj, au fost audiate de...

Traficant de droguri săltat de procurorii DIICOT. Ar fi vândut cannabis, în mai multe rânduri, în ultimele două luni (FOTO)

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost reţinut de procurorii DIICOT din Teleorman, fiind bănuit...

Fost ministru de finanţe condamnat la închisoare pentru corupţie. După gratii merge şi cumnatul lui Mircea Geoană

Fostului ministru de Finanțe, Sebastian Vlădeascu, a fost condamnat astăzi la șapte ani și patru luni de închisoare...

Șefa unei companii aflată în subordinea Ministerului Energiei, reţinută pentru delapidare. Bani ţinuţi în saci şi genţi

Ioana Timofte, directoarea Companiei Naţionale pentru Controlul Cazanelor, a fost reținută. Informațiile din dosar arată că genți și...