Top 10 branduri internaționale care produc genți de lux

Data:

Share post:

Gențile sunt accesorii indispensabile femeilor, fără de care nu ies din casă. Achiziția unei genți de lux este un obiectiv pentru femeile care iubesc moda. Un produs confecționat de un designer celebru, din materii prime de cea mai bună calitate, cu finisaje minunat executate poate fi un accesoriu versatil, extrem de util.

Brandurile internaționale care produc genți de lux sunt apreciate pentru calitatea ireproșabilă a produselor confecționate, pentru frumusețea acestora, dar și pentru rezistență. La toate acestea trebuie să mai adăugăm și faptul că o geantă de lux poate fi considerată investiție de viitor.

1. Gucci

Vorbim în acest material de genți de lux de la branduri celebre și primul exemplu asupra căruia ne oprim este Gucci. Aceste articole uimitoare sunt încă un reper al eleganței feminine, în orice situație.

Caracteristicile mărcii sunt culorile și imprimeurile sofisticate. Gențile acestui brand sunt din piele și au interior din material textil, recunoscute pentru un logo specific.

2. Louis Vuitton

Gențile Louis Vuitton se detașează fără probleme în cadrul brandurilor internaționale care produc genți de lux. Acestea sunt produse exclusiviste, de cea mai bună calitate, cu modele și culori spectaculoase, din materiale prețioase, atât la exterior, cât și în interior.

Confecționate manual, gențile sunt prezentate pe site-ul producătorului, astfel încât atunci când vrei să cumperi un astfel de articol îl poți verifica pentru a te asigura că ai unul autentic.

3. Valentino

O geantă produsă de binecunoscuta casă de modă italienească este un accesoriu versatil, ce poate fi utilizat pentru definirea imaginii oricărui tip de femeie. Cu o astfel de geantă poți să adopți orice stil, în ton cu personalitatea ta. Cu atitudinea potrivită, poți integra o geantă de lux de la Valentino ținutei tale!

4. Dior

Nu există iubitoare de fashion care să nu fi auzit de gențile Dior. În culori vibrante, care atrag atenția sau din piele de cea mai bună calitate în nuanțe sobre, aceste accesorii depășesc standardele în ceea ce privește utilitatea și funcționalitatea.

O geantă Dior clasică ar trebui să fie prezentă în garderoba oricărei femei, indiferent de stilul de viață și de personalitate, deoarece ajută la evidențierea ținutele în orice situație.

5. Yves Saint Laurent

Acest brand recunoscut la nivel internațional este apreciat pentru gențile de lux rezistente, cu o croială impecabilă, din materiale luxoase. Toate gențile produse sub marca Yves Saint Laurent sunt de mare valoare, nu doar pentru materiale extraordinare folosite, ci și pentru designul minunat care este mereu actual.

6. Prada

Gențile de lux Prada au caracteristici care uimesc încă și reușesc și la ani buni după ce au fost create să surprindă prin accentele sau finisajele moderne. Astfel de produse sunt mai căutate de femeile de carieră, care știu ce vor și sunt gata să facă orice pentru a obține ce doresc.

7. Dolce Gabbana

Cunoscut în special pentru hainele italienești de calitate, brandul internațional produce de ani buni genți de lux, ireproșabile din punctul de vedere al materialelor utilizate și al finisajelor executate.

Fiecare geantă Dolce Gabbana, are un design minunat, menit să încânte și să atragă atenția prin accesoriile întrebuințate.

8. Burberry

Când spui Burberry te duci cu gândul imediat la culorile folosite de acest brand inclusiv la gențile produse. Există genți realizate sub numele acestui brand, în nuanțe puternice, fără legătură aparentă cu celebrele culori.

Rafinate și cu design modern, articolele de lux din această gamă sunt specifice femeilor cu personalitate puternică, care își doresc să iasă în evidență și cu ajutorul accesoriilor.

9. Chanel

Strălucirea podiumului de prezentare a noilor colecții este captată și reflectată de gențile de lux produse de Chanel. Cu o astfel de geantă te simți cu adevărat o vedetă care participă la un eveniment deosebit.

Finețea și grija pentru fiecare cusătură și designul fabulos remarcat la fiecare geantă Chanel sunt uimitoare.

10. Hermes

Gențile Hermes sunt impecabile, strălucitoare, fiind un simbol al luxului. O astfel de geantă prezintă detalii spectaculoase prin simplitatea și rafinamentul desăvârșite.

 

Gențile de lux produse de branduri internaționale sunt apreciate și râvnite de toate femeile care adoră să fie mereu la modă. Cu un produs de cea mai bună calitate în dressing, orice femeie se va simți pregătită să strălucească atunci când va purta geanta de lux.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...