Trei bărbaţi reţinuţi după ce au bătut cu sălbăticie o femeie şi pe fiul acesteia. Agresorii au năvălit peste victime în casă

Data:

Share post:

Trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru lovire şi violare de domiciliu, după ce l-au agresat pe un alt bărbat şi pe mama acestuia. Cei doi au fost loviți cu pumnii, o bâtă şi o ţeavă metalică, femeia fiind ulterior dusă la spital.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, un bărbat de 34 de ani a cerut sprijinul poliţiştilor, la numărul unic de urgenţă 112, sesizând faptul că mai multe persoane ar fi pătruns în curtea locuinţei sale şi au exercitat acte de violenţă asupra sa şi a mamei sale.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că cei trei bărbaţi reţinuţi ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei apelantului, din comuna Cruşeţ, iar pe fondul unui conflict mai vechi l-ar fi lovit pe acesta şi pe mama sa cu pumnii, o bâtă şi o ţeavă metalică.

Ambele persoane prezentau vătămări corporale, la faţa locului prezentându-se un echipaj al ambulanţei, care au transportat-o pe femeie la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei bărbaţi de 19, 36 şi 39 de ani, din comuna Cruşeţ şi oraşul Novaci, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Articole similare

Ce este Parlamentul European și ce rol are

Ce este Parlamentul European și ce rol are sunt chestiuni de mare interes în această perioadă. Mai ales...

Ludovic Orban și-a sărbătorit ziua de naștere la Brăila

Liderul Forța Dreptei Ludovic Orban a mărturisit că-l leagă multe amintiri de Orașul Brăila • fostul premier s-a...

Scenariu lansat de Dîncu: Mircea Geoană ar putea ajunge în finala prezidenţială

Liderul social-democrat Vasile Dîncu a afirmat, sâmbătă, în emisiunea Insider electoral de la Prima TV, că secretarul general...

Eduard Hellvig: Guvernarea sau politica de dragul funcţiilor sau a cifrelor este mereu un blestem pentru un partid

Eduard Hellvig a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 149 de ani de liberalism în România. Fostul...