Trei copii sunt acuzați că au omorât un bătrân. Detalii cutremurătoare

Data:

Share post:

Trei copii, de 9, 10, respectiv 15 ani, sunt cercetați pentru comiterea unei crime în localitatea Căldărăști din județul Buzău. Victimă le-a căzut un localnic de 81 de ani.

La finalul acestei săptămâni, polițiștii au fost sesizați de un localnic din Căldărești care a găsit un vecin, în vârstă de 80 de ani, mort pe un câmp din localitate. Cadavrul era gol pușcă.

Ancheta a scos la iveală detalii înfiorătoare.

Localnicii povestesc că bărbatul de 81 de ani a plecat pe câmp cu gândul să își taie via. La scurt timp, în zonă au apărut cei trei minori care au început să îl lovească pe bătrân, după ce l-au pus la pământ l-au legat, i-au băgat pământ în gură și au continuat să îl lovească. Bătrânul nu a rezistat mult și la scurt timp a decedat.

Cei trei minori s-au făcut nevăzuți dar nu înainte de a-i fura toate hainele bătrânului.

Se pare ca cei trei copii au vrut sa ii fure bicicleta bătrânului.

Polițiștii sosiți la fața locului au demarat o anchetă și au stabilit că suspecți de comiterea oribilei crime ar fi cei trei minori.

Cadavrul bătrânului a fost găsit in dimineața zilei de 24 martie, iar la audieri minorii ar fi declarat ca faptele ar fi avut loc cu o zi înainte, potrivit antena3.ro.

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...