Tudose, mesaj pentru Geoană: Mai du-te, mă… candidează!

Data:

Share post:

Mihai Tudose afirmă că Mircea Geoană nu va reuşi nici măcar să strângă semnăturile de susținere pentru a candida la alegerile prezidențiale, în care condițiile în care va alege să intre în cursă ca independent.

 nu va reuşi să le strângă. Coordonatorul campaniei PSD pentru europarlamentare, susţine că, în ciuda sondajelor de opinie care-l dau pe Mircea Geoană favorit pentru alegerile prezidenţiale, adjunctul NATO nu va reuşi să strângă nici măcar semnăturile pentru a-şi depune candidatura.

Mihai Tudose, mesaj ironic pentru Mircea Geoană

Vicepreședintele PSD nu e la prima ironie sau atac la adresa lui Mircea Geoană. De mai multe ori Mihai Tudose spunea că ar trebui o candidatură a lui Marcel Ciolacu, fiind cel mai reprezentativ lider, mai ales că e președinte al partidului, dar și premier. Cu privire la Geoană a spus:

„Aşa cum o joacă domnul Geoană acum, «Eu sunt un asset, sunt o chestie din spumă şi vă fac o favoare că aş putea să accept să candidez pentru voi», vine răspunsul ăla românesc: Mai du-te, mă, … candidează”.

Tudose

Mihai Tudose. Sursa foto: Facebook

În toamnă, Mihai Tudose spunea, ironic, că „în lumea reală, dacă pomeniţi de adjunctul NATO, se opreşte câinele din lătrat”. Patru luni mai târziu, Tudose îşi menţine opinia.

„Îmi menţin opinia. Cred că a fost consens în PSD”. Cu privire la sondaje a declarat: „Am citit cu foarte mare interes un sondaj de opinie făcut de o casă de sondare din Brazilia. În aceste sondaje, poţi să obţii un rezultat din baie, poţi să obţii un rezultat din cum pui întrebările şi să-l scoţi pe Tudose cu 110% dacă vrei, ca cel mai scund dintre scunzi, cu toate că eu am 1.98 metri. Dacă te pricepi un pic, îţi iese. Eu sunt ancorat în viaţa reală şi zic că nu strânge nici semnăturile ca să candideze, cum o face el pe independentul”, a spus Mihai Tudose.

Tudose

Mircea Geoană. Sursa foto: Facebook

PSD şi PNL ar putea să-l susţină şi pe Superman

Mihai Tudose a fost întrebat dacă PSD şi PNL ar putea să-l susţină pe Mircea Geoană pentru prezidenţiale. „PSD şi PNL ar putea să-l susţină şi pe Superman, dacă începem iar cu teoria. Practic, nu. Dacă vrea neapărat, să vină în partid, să vedem, să discutăm”, a concluzionat fostul premier.

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...