Umflătură în carosabil, pe o stradă din Târgu Jiu. S-au făcut măsurători pentru scăpări de gaze (VIDEO)

Data:

Share post:

Traficul rutier a fost închis pe o stradă din Târgu Jiu după ce, în carosabil a apărut o ridicătură a cărei cauză este încă necunoscută.

Purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, s-au efectuat măsurători de specialitate şi a fost exclusă posibilitatea unei acumulări de gaze.

„A apărut o ridicătură în asfalt pe strada 8 Mai din municipiul Târgu Jiu. A fost închis traficul în zonă până se stabileşte cauza. S-au efectuat măsurători şi nu sunt acumulări de gaze, cel mai probabil fiind o defecțiune la sistemul de alimentare cu apă. Zona va ramâne închisă până când ne vom asigura că nu există niciun pericol”, a declarat reprezentantul ISU Gorj.

În judeţul Gorj s-a intensificat activitatea seismică, la începutul acestui an. Cel mai semnificativ cutremur din zona Olteniei s-a produs în 14 februarie şi a avut o intensitate de 5,7 pe Richter, fiind urmat de sute de replici. Cu o zi înainte, în aceeaşi zonă, s-a produs un seism de 5,2 grade, la o adâncime de 16,5 kilometri.

Sistemul de tip „dublet seismic” înregistrat în februarie reprezintă cea mai intensă activare a zonei de când există date despre această regiune, potrivit INFP.

Articole similare

Medic dat afară de spital după ce o gravidă a murit pe patul de spital

Decizie drastică luată de conducerea celui mai mare spital din Moldova, în cazul medicului ginecolog Mariana Pitrop. La...

Rute de ocolire stabilite după închiderea unui tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti

Traficul rutier se închide, începând de luni, pe porţiunea Drumului Expres Craiova-Piteşti cuprinsă între nodul rutier de la...

Vlad Voiculescu este urmărit de DNA în Dosarul Vaccinurilor

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este urmărit penal de către procurorii DNA, în dosarul vaccinurilor din pandemie....

Bărbaţi arestaţi pentru afaceri cu ploşniţe. Au păcălit zeci de bătrâni

Doi bărbați au fost arestați în Franța, după ce ar fi înșelat persoane în vârstă, determinându-le să plătească...