Un bărbat, care făcut închisoare pentru că şi-a ucis mama, a comis o altă crimă

Data:

Share post:

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, condamnat în trecut pentru că și-a ucis mama, a omorât acum și un vecin de bloc. Agresorul a recurs la acest gest pentru că victima întârziase să îi înapoieze o datorie de 2.000 de lei.

Victima, un bărbat de 60 de ani, a fost găsită decedată de către frate care a și alertat autoritățile. Crima s-a petrecut duminică dimineață, într-un bloc de garsoniere din cartierul ploieștean Mihai Bravu.

Victima și agresorul se cunoșteau, fuseseră în trecut vecini de bloc, și se aflau în plin scandal din cauza unei datorii neachitate la termen.

Potrivit unor surse apropiate de anchetă, bărbatul găsit mort a fost înjunghiat pentru că nu-i restituise criminalului suma de 2000 de lei, bani pe care acesta din urmă îi dăduse cu împrumut pentru o scurtă perioadă.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

Suspectul are antecedente penale. În anul 1997 și-a ucis mama, pentru această faptă fiind condamnat la 25 de ani de închisoare. În 2014 a fost liberat condiționat din închisoare.

Articole similare

Bărbat găsit mort într-un canal, la Piteşti. Poliţiştii au deschis o anchetă

Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a avut parte de o moarte cumplită la Piteşti. Trupul...

Încă un pas făcut pentru Tronsonul 1 din drumul expres Craiova-Piteşti. Contractul de finalizare a lucrărilor a fost postat pe SEAP

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunţat astăzi că a fost postat în SEAP anunţul pentru contractul de finalizare...

Daune pentru un pacient îmbolnăvit în spital. A primit 150.000 de euro

Spitalul Județean Neamț a fost obligat să plătească despăgubiri de 150.000 de euro unui fost pacient care s-ar...

România trece la ora de vară în weekend

România va trece în noaptea de sâmbătă spre duminică la ora oficială de vară. Ceasurile vor fi date...