Un bărbat, care făcut închisoare pentru că şi-a ucis mama, a comis o altă crimă

Data:

Share post:

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, condamnat în trecut pentru că și-a ucis mama, a omorât acum și un vecin de bloc. Agresorul a recurs la acest gest pentru că victima întârziase să îi înapoieze o datorie de 2.000 de lei.

Victima, un bărbat de 60 de ani, a fost găsită decedată de către frate care a și alertat autoritățile. Crima s-a petrecut duminică dimineață, într-un bloc de garsoniere din cartierul ploieștean Mihai Bravu.

Victima și agresorul se cunoșteau, fuseseră în trecut vecini de bloc, și se aflau în plin scandal din cauza unei datorii neachitate la termen.

Potrivit unor surse apropiate de anchetă, bărbatul găsit mort a fost înjunghiat pentru că nu-i restituise criminalului suma de 2000 de lei, bani pe care acesta din urmă îi dăduse cu împrumut pentru o scurtă perioadă.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

Suspectul are antecedente penale. În anul 1997 și-a ucis mama, pentru această faptă fiind condamnat la 25 de ani de închisoare. În 2014 a fost liberat condiționat din închisoare.

Articole similare

Piese vedetă din bumbac: creează uşor garderoba de vară

Bumbacul este cu siguranţă unul dintre materialele verii. Uşor de purtat, plăcut la atingere, durabil şi foarte versatil,...

Mai multe persoane audiate, în cazul fetiţei care ar fi sărit de la etajul unui bloc din Balş

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu şi a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de...

Trafic rutier blocat pe un drum din Olt, din cauza unui accident 

În acest moment, traficul rutier pe Drumul Național 65 – European 574 este blocat total, între localitățile Negreni...

Fonduri europene de peste 177 milioane euro atrase de CJ Olt pentru drumurile din județul Olt. S-a semnat contractul de finanţare

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, a semnat vineri cel mai important proiect de modernizare a infrastructurii rutiere...