Un bărbat, care făcut închisoare pentru că şi-a ucis mama, a comis o altă crimă

Data:

Share post:

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, condamnat în trecut pentru că și-a ucis mama, a omorât acum și un vecin de bloc. Agresorul a recurs la acest gest pentru că victima întârziase să îi înapoieze o datorie de 2.000 de lei.

Victima, un bărbat de 60 de ani, a fost găsită decedată de către frate care a și alertat autoritățile. Crima s-a petrecut duminică dimineață, într-un bloc de garsoniere din cartierul ploieștean Mihai Bravu.

Victima și agresorul se cunoșteau, fuseseră în trecut vecini de bloc, și se aflau în plin scandal din cauza unei datorii neachitate la termen.

Potrivit unor surse apropiate de anchetă, bărbatul găsit mort a fost înjunghiat pentru că nu-i restituise criminalului suma de 2000 de lei, bani pe care acesta din urmă îi dăduse cu împrumut pentru o scurtă perioadă.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

Suspectul are antecedente penale. În anul 1997 și-a ucis mama, pentru această faptă fiind condamnat la 25 de ani de închisoare. În 2014 a fost liberat condiționat din închisoare.

Articole similare

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...

Două fete de 15 ani s-au aruncat de la înălţime. Ambele au murit, una dintre ele şi-a anunţat mama că urmează să se sinucidă

Două fete de 15 ani au murit, sâmbătă, după ce s-au aruncat de la o înălţime de aproximativ...

Copiii de la GPP Nr. 2 Slatina au donat către zeci de familii in judeţul Olt

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina derulează în acest an școlar în parteneriat cu Școala sanitară Slatina...

Surse: Fostul primar al Slatinei, Minel Prina, ar urma să fie adus în țară, săptămâna viitoare. El este condamnat pentru corupție

Fostul primar al Slatinei Minel Prina condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în...