Un bărbat din Olt, condamnat la închisoare după ce i-a snopit în bătaie pe mama sa şi concubinul acesteia. Scandalul a pornit de la neînţelegeri privind muzica ascultată la o boxă portabilă

Data:

Share post:

Un bărbat din Olt, M.I.C., a fost condamnat la şase ani închisoare cu executare pentru tentativă la omor, după ce şi-a bătut crunt mama şi pe concubinul acesteia, lovindu-i cu un scaun din lemn. Neînţelegerile dintre cei trei au pornit pe fondul consumului de alcool şi neînţelegerilor cu privire la ce muzică să se asculte de la o boxă portabilă.

Potrivit încheierii instanţei, totul s-a petrecut în data de 2 ianuarie 2023, când mama bărbatului, C.C., a început să taie mai multe păsări din curte, ajutată de o vecină.

M.I.C. locuia în aceea casă cu mama sa şi cu concubinul acesteia, C.B.

Pe parcursul zilei, la locuinţa a venit şi un alt bărbat, care s-a alăturat celor prezenţi şi a început să consume băuturi alcoolice, respectiv ţuică, cu M.I.C. şi C.B., cei trei fiind aşezaţi la o masă situată în curtea imobilului.

La un moment dat, inculpatul a scos din locuinţă o boxă la care a conectat telefonul mamei sale C.C. pentru a asculta muzică iar, în acest context, pe fondul unor nemulţumiri legate de genul muzical ascultat ori de faptul că inculpatul nu- i permitea lui C.B. să folosească acel telefon mobil pentru a purta o discuţie cu o altă persoană, între cei doi s-a iscat o altercaţie.

Deodată, M.I.C. l-a lovit cu pumnul pe C.B. în zona feţei sau capului, lovitură în urma căreia persoana vătămată şi- a pierdut echilibrul şi a căzut pe sol în apropierea mesei la care până atunci petrecuseră.

 Bătuţi cu scaunul în cap

Mai departe, deşi victima era căzută pe sol şi se afla într-o stare inertă, M.I.C a continuat să-i aplice lovituri cu pumnii şi picioarele.

Vâzând acestea, C.C. a intervenit reproşându-i purtarea sa, starea în care se afla concubinul său şi a încercat, alături de cealaltă femeie, să îl îndepărteze de locul faptei şi să-l facă să înceteze cu bătaia.

În pofida acestei intervenţii, M.I.C., pe fondul stării de ebrietate în care se găsea, s-a înarmat cu un scaun din lemn aflat în apropierea mesei, obiect cu care mai întâi i-a aplicat o lovitură mamei sale după care, deşi C.B. nu prezenta vreun pericol pentru siguranţa sa ori a altor persoane prezente, fiind nemişcat pe sol, i-a aplicat şi acestuia cu intensitate o lovitură cu acel scaun în zona capului.

După aplicarea loviturii cu scaunul până la ruperea acestuia, M.I.C. s-a oprit rezumându-se doar să le înjure pe cele două femeie şi chiar pe operatorul 112.

Poliţiştii şi personalul medical care au ajuns la locul faptei l-au găsit pe C. B. în comă, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă  Craiova, unde a primit îngrijiri medicale în regim de urgenţă.

Magistraţii Tribunalului Olt au decis condamnarea lui M.I.C. la şase ani de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă. Bărbatul se află în arest preventiv, la Penitenciarul Craiova.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...