Un bărbat din Slatina şi-a luat la bătaie fosta concubină, deşi exista un ordin de protecţie împotriva sa. Reacţia poliţiştilor

Data:

Share post:

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Slatina, a fost plasat sub control judiciar, deşi fusese reţinut de poliţişti, în urma încălcării ordinului de protecţie pe care fosta sa concubină îl obţinuse împotriva lui.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban, a declarat că, sâmbătă, în jurul orei 15.20, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie din municipiul Slatina, cu privire la faptul că fostul concubin ar fi venit la domiciliul aceasteia, încălcând astfel un ordin de protecție.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina, care au stabilit faptul că, la data de 28 ianuarie 2023, în jurul orei 14:00, un bărbat, în  vârstă de 46 de ani, din municipiul Slatina, ar fi mers la domiciliul unei femei, în vârstă de 46 de ani, din aceeași localitate, unde ar fi agresat-o fizic pe aceasta, încălcând și măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis la data de 25 noiembrie 2022 de Judecătoria Slatina, împotriva acestuia”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Dumninică, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoriei Slatina, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Articole similare

Angajări la Spitalul Slatina şi la o primărie din Olt

Se fac angajări la o primărie din Olt şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, data limită pentru...

Şofer prins gonind cu 275 de km/h. Ce i-au făcut poliţiştii

Un tânăr s-a ales cu o amendă usturătoare după ce a fost prins de poliţişti gonind cu 275...

Cum se anunţă vremea în Oltenia în următoarele săptămâni

Alternanţele termice, cu valori maxime de până la 18 grade dar şi minime de -4 grade la munte,...

Măsurătorile făcute în zona locuinţei din Dolj care a explodat şi în curţile vecine indică în continuare prezenţa metanului, în diverse concentraţii

Autorităţile din judeţul Dolj au continuat, luni, măsurătorile în satul Bâzdâna, comuna Calopăr, acolo unde o casă a...