Un bărbat din Vâlcea a murit, după ce a căzut cu ATV-ul într-o pădure

Data:

Share post:

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a murit, sâmbătă seara, într-o pădure din localitatea Tetoi din judeţul Vâlcea, după ce a căzut de pe un ATV.

Salvatorii ajunşi la fața locului au găsit victima în stop cardio-respirator, motiv pentru care s-au început manevrele de resuscitare.

Din păcate, bărbatul n-a mai putut fi salvat, decesul fiind declarat de echipajul de pe ambulanță.

„Angajatii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în urma cu câteva momente pentru salvarea unei persoane cazuta în pădure cu ATV, pe raza localității Tetoiu, sat Nenciulesti. Potrivit spuselor apelantului, victima se afla în stare gravă, iar accesul in locul în care s-a produs este greu accesibil din cauza terenului accidentat. La fața locului intervin trei echipaje de salvare (un echipaj SMURD, un echipaj SALVAMONT și un echipaj SAJ)”, transmite ISU Vâlcea.

Polițiștii au deschis un dosar penal, în acest caz.

„Polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Zătreni au fost sesizați cu privire la faptul că, un ATV a căzut peste o persoană.

Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 37 de ani, din localitatea Roșiile, județul Vâlcea, care, a fost găsit căzut pe un drum forestier, din localitatea Tetoiu.

Echipajele smurd care au ajuns la fața locului au efectuat manevrele de resuscitare, iar ulterior au declarat decesul acestuia.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului”, transmite IPJ Vâlcea.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...