Un limitator de înălţime a căzut peste un autoturism, pe un drum naţional din Olt. O persoană este resuscitată (VIDEO)

Data:

Share post:

Traficul rutier este blocat pe drumul naţional DN 6, în zona localităţii Dăneasa, după ce un camion a lovit un limitator de înălţime, care s-a prăbuşit peste un autoturism aflat în spatele său.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, în zona localității Dăneasa, județul Olt, un autocamion a lovit un limitator de înălțime, care s-a prăbușit peste un autoturism aflat în spatele său.

În urma impactului au rezultat trei victime din autoturism, una dintre acestea fiind resuscitată.

Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

„Echipaje din cadrul Stației Stoenești, Detașamentului Caracal și Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere, prevăzute cu accesorii pentru descarcerare, două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerări grele și o autospecială pentru primă intervenție, acționează pe Drumul Europen 70, în zona localității Pestra, pentru gestionarea unei situații de urgență provocate de căderea unui limitator de înălțime peste un autoturism aflat în trafic.

Din primele informații, în urma evenimentului au rezultat trei victime, dintre care una a fost găsită în stop cardio-respirator, o victimă încarcerată, conștientă și o victimă în afara autoturismului, conștientă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Articole similare

Femeie şi copil de doi ani, spulberaţi de o maşină pe trecerea de pietoni, în Slatina. Copilul a decedat la spital, şoferul a fost...

Doar o pedeapsă cu suspendare au decis judecătorii pentru şoferul în vârstă de 54 de ani, din Scornicești,...

Femeie militar, arestată după ce și-ar fi bătut crunt fetiţa de doar două luni

O angajată a Ministerului Apărării Naționale acuzată că și-ar fi agresat propria fetiță, un bebeluș de două luni,...

Adolescentă izolată după un viol, în timp ce presupusul agresorul, fost primar, umblă liber

Situaţie revoltătoare într-o comună din judeţul Botoşani. După ce zilele trecute fostul primar al localităţii  Viişoara a fost...

Bărbat din Olt, ucis cu brutalitate. Un consătean a intrat pest el în casă şi l-a lovit cu o bâtă în cap, până n-a...

Un bărbat din Valea Mare a fost condamnat la nouă ani de închisoare, după ce l-a ucis pe...