Un polițist din Argeș, care a fost și purtător de cuvânt al IPJ, a murit la doar 37 de ani în condiţii misterioase

Data:

Share post:

O veste șocantă, s-a abătut asupra celor care îl cunoșteau pe polițistul Mădălin Zamfir, șeful Centrului Operațional Pitești. Acesta, în vârstă de numai 37 de ani, a încetat joi din viață, la un spital din Brașov, după ce zilele trecute, sufletul bun și spiritul civic l-au împins să încerce să salveze viața unui prieten.

Mai exact, poliţistul a fost implicat într-un incident cumplit la Sătic. În data de 23 august, Mădălin Zamfir și un prieten s-au deplasat către zona Rucăr, Sătic, pentru a rezolva o problemă gospodărească. Prietenul său își amenajase o fosă septică și a coborât în ea din motive care nu se cunosc exact. Văzând că după câteva minute amicul său nu dă niciun semn, Mădă și-a dat seama că ceva nu este în regulă.

Bărbatul coborâse la aproximativ 3 metri adâncime și polițiștul argeșean s-a dus să îl salveze, realizând că acesta și-a pierdut conștiința. Doar că și el a rămas blocat acolo.

Cineva a sunat la 112, un echipaj SMURD aflat în zona Rucăr, ajungând acolo în aproximativ 20 de minute. Cei doi bărbați au fost extrași din fosa respectivă.

Primul dintre ei a fost declarat decedat, în timp ce Mădălin a fost transportat de urgență cu un elicpter la un spital din Brașov. Din prima clipă, șansele sale au fost extrem de reduse… Specialiștii spun că fosa respectivă, proaspăt cimentată, a fost acoperită în noaptea de dinainte, iar materialele din care a fost construită au emenat gaze și au redus considerabil cantitatea de oxigen, pentru care cei doi bărbați au fost sufocați în momentul în care au coborât.

Mădălin Zamfir a lăsat în urmă doi copilași și o soție îndurerată

Colegii poliţistului au transmis un mesaj de condoleanţe. „Cu mare durere în suflet, plângem pierderea unui coleg și om deosebit, profesionist desăvârșit, familist convins și prieten adevărat.

Virtutea de care a dat dovadă confirmă aprecierea de care s-a bucurat.

Atât în timpul liber, cât și la serviciu, în uniformă sau în afara ei, doar un om adevărat, animat de cele mai însemnate virtuți, este în stare de cele mai mari sacrificii.

Un astfel de om este Mădălin Ionuț, om cu dovedită credință în Dumnezeu, care a rânduit să îl ia de lângă semenii săi, la vârsta de 37 de ani.

Suntem alături de familie, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și alinare a suferinței”, au transmis oamenii legii.

Dumnezeu să îl ierte!

 

Articole similare

Maşină condusă de un bărbat din Vitomireşti, implicată într-un accident în Vâlcea. Patru persoane rănite

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un autoturism condus de un bărbat din Vitomireşti, judeţul Olt,...

Mircea Geoană huiduit pe scenă, la Ziua comunei Coloneşti din judeţul Olt

Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost huiduit la Coloneşti, în judeţul Olt, unde a participat la...

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...