Un senator PSD a trecut la AUR. Vrea să candideze la primărie

Data:

Share post:

Transfer pe axa PSD-AUR. Este vorba despre senatorul social-democrat Călin Matieş din Alba, care s-a înrolat în partidul condus de George Simion.

Senatorul PSD de Alba, Călin Matieș, trece la AUR. Acesta a ales să plece din partidul în care intrase în urmă cu aproape patru ani, din cauza unui conflict cu europarlamentarul Victor Negrescu.

La conferința de presă organizată vineri la Alba Iulia sunt prezente câteva zeci de persoane. La eveniment este prezent și deputatul AUR, Dan Tanasă.

Matieș, candidatul anunțat la PSD Alba Iulia merge în partidul condus de George Simion, după o decizie pe care a luat-o în cursul acestei săptămâni.

Pentru alba24.ro, Matieș a precizat că momentan, proiectul pe care îl are cu partidul lui Simion este să fie în continuare candidatul AUR pentru Primăria Alba Iulia.

De asemenea, alături de Matieș au mai trecut în AUR și mai mulți membri din organizația locală.

Matieș expune motivele pentru care a făcut alegerea să treacă la formațiunea condusă de Simion, într-o conferință de presă susținută, vineri, 10 noiembrie.

sursa: alba24.ro

Articole similare

Medic dat afară de spital după ce o gravidă a murit pe patul de spital

Decizie drastică luată de conducerea celui mai mare spital din Moldova, în cazul medicului ginecolog Mariana Pitrop. La...

Rute de ocolire stabilite după închiderea unui tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti

Traficul rutier se închide, începând de luni, pe porţiunea Drumului Expres Craiova-Piteşti cuprinsă între nodul rutier de la...

Vlad Voiculescu este urmărit de DNA în Dosarul Vaccinurilor

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este urmărit penal de către procurorii DNA, în dosarul vaccinurilor din pandemie....

Bărbaţi arestaţi pentru afaceri cu ploşniţe. Au păcălit zeci de bătrâni

Doi bărbați au fost arestați în Franța, după ce ar fi înșelat persoane în vârstă, determinându-le să plătească...