Un senator PSD a trecut la AUR. Vrea să candideze la primărie

Data:

Share post:

Transfer pe axa PSD-AUR. Este vorba despre senatorul social-democrat Călin Matieş din Alba, care s-a înrolat în partidul condus de George Simion.

Senatorul PSD de Alba, Călin Matieș, trece la AUR. Acesta a ales să plece din partidul în care intrase în urmă cu aproape patru ani, din cauza unui conflict cu europarlamentarul Victor Negrescu.

La conferința de presă organizată vineri la Alba Iulia sunt prezente câteva zeci de persoane. La eveniment este prezent și deputatul AUR, Dan Tanasă.

Matieș, candidatul anunțat la PSD Alba Iulia merge în partidul condus de George Simion, după o decizie pe care a luat-o în cursul acestei săptămâni.

Pentru alba24.ro, Matieș a precizat că momentan, proiectul pe care îl are cu partidul lui Simion este să fie în continuare candidatul AUR pentru Primăria Alba Iulia.

De asemenea, alături de Matieș au mai trecut în AUR și mai mulți membri din organizația locală.

Matieș expune motivele pentru care a făcut alegerea să treacă la formațiunea condusă de Simion, într-o conferință de presă susținută, vineri, 10 noiembrie.

sursa: alba24.ro

Articole similare

Începe procedura de licitație pentru construcția unui nou lot al autostrăzii Craiova – Filiași

CNAIR a transmis astăzi la ANAP pentru validare  documentația pentru atribuirea contractului necesar construcției Lotului 2 (14,4 km)...

Laura Lavric, anchetată penal după ce ar fi lovit un solist la o nuntă

Interpreta de muzică populară Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit un alt solist, la o nuntă...

Bărbat săltat de poliţişti după ce a ameninţat trecătorii cu un pistol airsoft

Un bărbat care ameninţa, astăzi, trecătorii cu un pistol airsoft în zona centrală a municipiului Satu Mare a...

Polițiste arestate după ce au scos din camera de corpuri delicte aproape 1000 de litri de alcool și trei lansete de pescuit

Situaţie halucinantă la Suceava. Două polițiste, o angajată de la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, un angajat de...