Un şofer în vârstă de 70 de ani, la spital după ce a intrat cu maşina într-un şanţ, pe DN 6

Data:

Share post:

Un şofer în vârstă de 70 de ani a ajuns la spital, miercuri, după ce a intrat cu autoturismul într-un şanţ, pe drumul naţional DN 6, în oraşul Strehaia din Mehedinţi.

Bărbatul a fost transportat, în stare de conştienţă, la Spitalul Drobeta Turnu Severin.

„Cu puțin timp în urmă, două echipaje de pompieri din cadrul Stației Strehaia au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs pe DN 6, în orașul Strehaia. În accident a fost implicat un singur autoturism, care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În interiorul acestuia se afla doar șoferul, care a fost extras de pompieri și predat unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

După acordarea îngrijirilor medicale la locul evenimentului, victima, în vârstă de 70 de ani, a fost transportată, în stare de conștiență, la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin. Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului”, transmite ISU Mehedinţi.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...