Un tânăr din Argeş dat dispărut, găsit înecat într-un baraj

Data:

Share post:

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din oraşul argeşean Ştefăneşti, dat dispărut de familie din această dimineaţă, a fost găsit de scafandri înecat în barajul Budeasa din Argeş.

Alexandru George Niţă, în vârstă de 28 de ani, a plecat de la domiciliul său din Ștefănești, cu mașina, în această dimineață, și nu s-a mai întors.

Din păcate, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de către scafandrii din cadrul I.S.U., care au sprijinit activitățile de căutare, în barajul Budeasa.

„Astăzi, pompierii argeșeni cu ajutorul scafandrilor de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență Vâlcea și Dâmbovița au extins căutările bărbatului de 28 de ani în barajul Budeasa.

În urma căutărilor, cu puțin timp în urmă, trupul bărbatului căutat a fost identificat în apă de către scafandrii și adus la mal. Din păcate, persoana de sex masculin nu prezenta funcții vitale”, transmite ISU Argeş.

Poliţiştii au deschis un dosar în acest caz.

„Urmează ca în cauză să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului, iar pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, va fi întocmit dosar penal conform art.192 din Codul Penal”, transmite IPJ Argeş.

Articole similare

Angajări la Spitalul Slatina şi la o primărie din Olt

Se fac angajări la o primărie din Olt şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, data limită pentru...

Şofer prins gonind cu 275 de km/h. Ce i-au făcut poliţiştii

Un tânăr s-a ales cu o amendă usturătoare după ce a fost prins de poliţişti gonind cu 275...

Cum se anunţă vremea în Oltenia în următoarele săptămâni

Alternanţele termice, cu valori maxime de până la 18 grade dar şi minime de -4 grade la munte,...

Măsurătorile făcute în zona locuinţei din Dolj care a explodat şi în curţile vecine indică în continuare prezenţa metanului, în diverse concentraţii

Autorităţile din judeţul Dolj au continuat, luni, măsurătorile în satul Bâzdâna, comuna Calopăr, acolo unde o casă a...