Un tânăr din Corabia, care vindea droguri în Craiova, săltat de DIICOT. Pistol airsoft găsit la percheziţii

Data:

Share post:

Un tânăr, de 24 de ani, din Corabia, a fost reţinut 24 de ore de către DIICOT Craiova, pentru trafic de droguri. Acesta ar fi comercializat cannabis, către consumatori din municipiul Craiova, timp de un an de zile. În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate 20 de grame de cannabis, 8 dispozitive de mărunţit, tip grinder şi un pistol tip airsoft, cu 6 cartuşe.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au desfășurat, astăzi, 13 iunie,în municipiul Craiova, o acțiune pe linia traficului de droguri de risc.

Astfel, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa unui tânăr, de 24 de ani, din oraşul Corabia, judeţul Olt, în urma căreia, au fost descoperite şi ridicate 20 de grame de cannabis, 8 dispozitive de mărunţit, tip grinder şi un pistol tip airsoft, cu 6 cartuşe.

Tânărul este bănuit că, în perioada 2022-2023, ar fi comercializat cannabis, către consumatori din municipiul Craiova.

„Persoana bănuită a fost condusă la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T – S.T. Craiova a dispus reținerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cursul acestei zile, va fi solicitată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile”, transmite IPJ Dolj.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...