Un tânăr din Corabia, care vindea droguri în Craiova, săltat de DIICOT. Pistol airsoft găsit la percheziţii

Data:

Share post:

Un tânăr, de 24 de ani, din Corabia, a fost reţinut 24 de ore de către DIICOT Craiova, pentru trafic de droguri. Acesta ar fi comercializat cannabis, către consumatori din municipiul Craiova, timp de un an de zile. În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate 20 de grame de cannabis, 8 dispozitive de mărunţit, tip grinder şi un pistol tip airsoft, cu 6 cartuşe.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au desfășurat, astăzi, 13 iunie,în municipiul Craiova, o acțiune pe linia traficului de droguri de risc.

Astfel, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa unui tânăr, de 24 de ani, din oraşul Corabia, judeţul Olt, în urma căreia, au fost descoperite şi ridicate 20 de grame de cannabis, 8 dispozitive de mărunţit, tip grinder şi un pistol tip airsoft, cu 6 cartuşe.

Tânărul este bănuit că, în perioada 2022-2023, ar fi comercializat cannabis, către consumatori din municipiul Craiova.

„Persoana bănuită a fost condusă la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T – S.T. Craiova a dispus reținerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cursul acestei zile, va fi solicitată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile”, transmite IPJ Dolj.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...