Un tânăr din Corabia, care vindea droguri în Craiova, săltat de DIICOT. Pistol airsoft găsit la percheziţii

Data:

Share post:

Un tânăr, de 24 de ani, din Corabia, a fost reţinut 24 de ore de către DIICOT Craiova, pentru trafic de droguri. Acesta ar fi comercializat cannabis, către consumatori din municipiul Craiova, timp de un an de zile. În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate 20 de grame de cannabis, 8 dispozitive de mărunţit, tip grinder şi un pistol tip airsoft, cu 6 cartuşe.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au desfășurat, astăzi, 13 iunie,în municipiul Craiova, o acțiune pe linia traficului de droguri de risc.

Astfel, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa unui tânăr, de 24 de ani, din oraşul Corabia, judeţul Olt, în urma căreia, au fost descoperite şi ridicate 20 de grame de cannabis, 8 dispozitive de mărunţit, tip grinder şi un pistol tip airsoft, cu 6 cartuşe.

Tânărul este bănuit că, în perioada 2022-2023, ar fi comercializat cannabis, către consumatori din municipiul Craiova.

„Persoana bănuită a fost condusă la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T – S.T. Craiova a dispus reținerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cursul acestei zile, va fi solicitată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile”, transmite IPJ Dolj.

Articole similare

Femeie ucisă de propriul fiu. Acesta ar fi consumator de droguri

O femeie de 54 de ani din judeţul Mehedinţi a fost ucisă de propriul fiu, care ar fi...

Flori oferite doamnelor şi domnişoarelor din Slatina de social-democraţii olteni (FOTO)

Social-democraţii olteni au păstrat tradiţia şi vineri, cu ocazia Zilei de 1 Martie, când au oferit flori doamnelor...

Nicușor Dan e, oficial, candidatul Forței Dreptei pentru un nou mandat de primar general al Bucureștiului

Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, a fost oficial desemnat sâmbătă drept candidat al formațiunii Forța Dreptei pentru...

Ludovic Orban: România este confruntată din nou, după 34 de ani, cu un proiect anti-democratic / Ciucă şi Ciolacu, “mai proşti decât prevede legea”

Preşedintele Forţa Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, a criticat, sâmbătă, actuala guvernare care a modificat legislaţia pentru a...