UPDATE Accident de muncă la Caracal: Un bărbat a fost prins sub un mal de pământ (VIDEO)

Data:

Share post:

UPDATE 2:

S-a realizat accesul către victimă, urmează să fie extrasa. Este în stare de inconștiență.

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a fost declarat decedat de medicul de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

UPDATE:

ISU Olt: Misiunea de extragere a victimei din municipiul Caracal este în desfășurare, adâncimea până la victimă este de aproximativ șapte metri.


În municipiul Caracal, a avut loc un grav accident în care doi bărbați au fost surprinși de surparea unui mal de pământ. Unul dintre bărbați a fost scos de colegi și a fost transportat la spital cu o rană la umăr, fiind în afara oricărui pericol. Cel de-al doilea bărbat este încă prins sub panourile de susținere care s-au desprins în momentul surpării malului de pământ. Echipele de intervenție, inclusiv pompierii și inspectorii de la ITM Olt, sunt prezente la fața locului și depun eforturi pentru a-l elibera pe bărbatul prins.

Un bărbat, muncitor la o societate din Dolj, care efectuează lucrări în municipiul Caracal, a fost surprins de surparea unui mal de pământ. Pompierii se luptă să-l scoată de sub panourile prăbuşite.

Grav accident, în municipiul Caracal, în această după-amiază. Două persoane au fost surpinse de desprinderea unui mal de pământ.

La fața locului acționează două autocamioane cu modul de căutare-salvare (multirisc), a autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD, două echipaje SAJ și un buldoexcavator.

Potrivit primelor informaţii, unul dintre bărbaţi a fost scos de către colegi, iar pentru cel de-al doilea bărbat pompierii militari fac tot posibilul pentru a-l scoate teafăr.

Şi echipa ITM Olt este la faţa locului, vorbind despre un accident de muncă.

„Unul dintre bărbaţi a fost scos imediat de către colegi, este rănit la umăr şi a fost transportat la spital, dar este în afara oricărui pericol. Cel de-al doilea este prins sub panourile de susţinere care s-au desprins în momentul alunecării malului de pământ. Inspectorii noştri sunt acum la faţa locului”, a precizat directorul ITM Olt, Cristian Ungureanu.

Articole similare

Angajări la Spitalul Slatina şi la o primărie din Olt

Se fac angajări la o primărie din Olt şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, data limită pentru...

Şofer prins gonind cu 275 de km/h. Ce i-au făcut poliţiştii

Un tânăr s-a ales cu o amendă usturătoare după ce a fost prins de poliţişti gonind cu 275...

Cum se anunţă vremea în Oltenia în următoarele săptămâni

Alternanţele termice, cu valori maxime de până la 18 grade dar şi minime de -4 grade la munte,...

Măsurătorile făcute în zona locuinţei din Dolj care a explodat şi în curţile vecine indică în continuare prezenţa metanului, în diverse concentraţii

Autorităţile din judeţul Dolj au continuat, luni, măsurătorile în satul Bâzdâna, comuna Calopăr, acolo unde o casă a...