UPDATE Accident de muncă la Caracal: Un bărbat a fost prins sub un mal de pământ (VIDEO)

Data:

Share post:

UPDATE 2:

S-a realizat accesul către victimă, urmează să fie extrasa. Este în stare de inconștiență.

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a fost declarat decedat de medicul de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

UPDATE:

ISU Olt: Misiunea de extragere a victimei din municipiul Caracal este în desfășurare, adâncimea până la victimă este de aproximativ șapte metri.


În municipiul Caracal, a avut loc un grav accident în care doi bărbați au fost surprinși de surparea unui mal de pământ. Unul dintre bărbați a fost scos de colegi și a fost transportat la spital cu o rană la umăr, fiind în afara oricărui pericol. Cel de-al doilea bărbat este încă prins sub panourile de susținere care s-au desprins în momentul surpării malului de pământ. Echipele de intervenție, inclusiv pompierii și inspectorii de la ITM Olt, sunt prezente la fața locului și depun eforturi pentru a-l elibera pe bărbatul prins.

Un bărbat, muncitor la o societate din Dolj, care efectuează lucrări în municipiul Caracal, a fost surprins de surparea unui mal de pământ. Pompierii se luptă să-l scoată de sub panourile prăbuşite.

Grav accident, în municipiul Caracal, în această după-amiază. Două persoane au fost surpinse de desprinderea unui mal de pământ.

La fața locului acționează două autocamioane cu modul de căutare-salvare (multirisc), a autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD, două echipaje SAJ și un buldoexcavator.

Potrivit primelor informaţii, unul dintre bărbaţi a fost scos de către colegi, iar pentru cel de-al doilea bărbat pompierii militari fac tot posibilul pentru a-l scoate teafăr.

Şi echipa ITM Olt este la faţa locului, vorbind despre un accident de muncă.

„Unul dintre bărbaţi a fost scos imediat de către colegi, este rănit la umăr şi a fost transportat la spital, dar este în afara oricărui pericol. Cel de-al doilea este prins sub panourile de susţinere care s-au desprins în momentul alunecării malului de pământ. Inspectorii noştri sunt acum la faţa locului”, a precizat directorul ITM Olt, Cristian Ungureanu.

Articole similare

Trei motociclete implicate într-un accident rutier, în Vâlcea. Trei persoane la spital

O coliziune între trei motociclete s-a produs, marţi seara, pe drumul judeţean DJ 677D, în oraşul vâlcean Drăgăşani,...

Flori Roibu, în vârstă de 12 ani, căutată de poliţie după ce n-a mai venit acasă (UPDATE)

UPDATE: În urma căutărilor, minora a fost identificată de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, între localitățile Stolnici...

Cutremur de peste 5 grade pe Scara Richter în România

Un cutremur cu magnitudinea locală 5,2 grade pe Scara Richter s-a produs, marţi seara, în judeţul Arad, la...

Evaziunea fiscală din „păcănele” s-ar ridica la 90 milioane de euro pe an

90 de milioane de euro care ar fi trebuit să meargă la stat, sub formă de taxe, ajung...