UPDATE Accident de muncă la Caracal: Un bărbat a fost prins sub un mal de pământ (VIDEO)

Data:

Share post:

UPDATE 2:

S-a realizat accesul către victimă, urmează să fie extrasa. Este în stare de inconștiență.

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a fost declarat decedat de medicul de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

UPDATE:

ISU Olt: Misiunea de extragere a victimei din municipiul Caracal este în desfășurare, adâncimea până la victimă este de aproximativ șapte metri.


În municipiul Caracal, a avut loc un grav accident în care doi bărbați au fost surprinși de surparea unui mal de pământ. Unul dintre bărbați a fost scos de colegi și a fost transportat la spital cu o rană la umăr, fiind în afara oricărui pericol. Cel de-al doilea bărbat este încă prins sub panourile de susținere care s-au desprins în momentul surpării malului de pământ. Echipele de intervenție, inclusiv pompierii și inspectorii de la ITM Olt, sunt prezente la fața locului și depun eforturi pentru a-l elibera pe bărbatul prins.

Un bărbat, muncitor la o societate din Dolj, care efectuează lucrări în municipiul Caracal, a fost surprins de surparea unui mal de pământ. Pompierii se luptă să-l scoată de sub panourile prăbuşite.

Grav accident, în municipiul Caracal, în această după-amiază. Două persoane au fost surpinse de desprinderea unui mal de pământ.

La fața locului acționează două autocamioane cu modul de căutare-salvare (multirisc), a autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD, două echipaje SAJ și un buldoexcavator.

Potrivit primelor informaţii, unul dintre bărbaţi a fost scos de către colegi, iar pentru cel de-al doilea bărbat pompierii militari fac tot posibilul pentru a-l scoate teafăr.

Şi echipa ITM Olt este la faţa locului, vorbind despre un accident de muncă.

„Unul dintre bărbaţi a fost scos imediat de către colegi, este rănit la umăr şi a fost transportat la spital, dar este în afara oricărui pericol. Cel de-al doilea este prins sub panourile de susţinere care s-au desprins în momentul alunecării malului de pământ. Inspectorii noştri sunt acum la faţa locului”, a precizat directorul ITM Olt, Cristian Ungureanu.

Articole similare

Piese vedetă din bumbac: creează uşor garderoba de vară

Bumbacul este cu siguranţă unul dintre materialele verii. Uşor de purtat, plăcut la atingere, durabil şi foarte versatil,...

Mai multe persoane audiate, în cazul fetiţei care ar fi sărit de la etajul unui bloc din Balş

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu şi a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de...

Trafic rutier blocat pe un drum din Olt, din cauza unui accident 

În acest moment, traficul rutier pe Drumul Național 65 – European 574 este blocat total, între localitățile Negreni...

Fonduri europene de peste 177 milioane euro atrase de CJ Olt pentru drumurile din județul Olt. S-a semnat contractul de finanţare

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, a semnat vineri cel mai important proiect de modernizare a infrastructurii rutiere...