Useriştii din Slatina, mesaj controversat care îndeamnă la ură, postat pe Facebook

Data:

Share post:

Un anunț controversat al USR Slatina, care îndeamnă la ură împotriva adversarilor politici, a fost postat pe pagina de socializarea a organizației politice.

USR-iștii slătineni s-au gândit să folosească, pentru atragerea de noi adepți, o practică la modă de mai multă vreme, organizând o campanie de consultație medicală gratuită pentru cei interesați, la sediul partidului din municipiul-reședință de județ.

Anunțul a fost postat pe pagina de socializare a USR Slatina, dar el conține și un îndemn cel puțin controversat și fără nici o legătură cu anunțul propriu-zis.

„Vrei să-i înjuri pe guvernanți?! Vrei să-ți spui nemulțumirile față de cei care administrează orașul?!

Vino la sediul USR din Slatina, începând de marți (8 august) și până duminică (13 august), pentru un control oftalmologic gratuit”, se arată în anunțul postat pe Facebook, unde a fost atașat și programul acțiunii.

Compania cu care USR a ales să colaboreze deține, în București, un magazin de ochelari. Înființată în octombrie 2022, Lux Optic Style SRL, specializată în comerțul cu ridicata nespecializat, este deținută de Banca Marilena Ciucă, nu are niciun angajat și înregistrează pierderi financiare, potrivit psnews.ro.

Articole similare

Începe procedura de licitație pentru construcția unui nou lot al autostrăzii Craiova – Filiași

CNAIR a transmis astăzi la ANAP pentru validare  documentația pentru atribuirea contractului necesar construcției Lotului 2 (14,4 km)...

Laura Lavric, anchetată penal după ce ar fi lovit un solist la o nuntă

Interpreta de muzică populară Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit un alt solist, la o nuntă...

Bărbat săltat de poliţişti după ce a ameninţat trecătorii cu un pistol airsoft

Un bărbat care ameninţa, astăzi, trecătorii cu un pistol airsoft în zona centrală a municipiului Satu Mare a...

Polițiste arestate după ce au scos din camera de corpuri delicte aproape 1000 de litri de alcool și trei lansete de pescuit

Situaţie halucinantă la Suceava. Două polițiste, o angajată de la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, un angajat de...