Useriştii din Slatina, mesaj controversat care îndeamnă la ură, postat pe Facebook

Data:

Share post:

Un anunț controversat al USR Slatina, care îndeamnă la ură împotriva adversarilor politici, a fost postat pe pagina de socializarea a organizației politice.

USR-iștii slătineni s-au gândit să folosească, pentru atragerea de noi adepți, o practică la modă de mai multă vreme, organizând o campanie de consultație medicală gratuită pentru cei interesați, la sediul partidului din municipiul-reședință de județ.

Anunțul a fost postat pe pagina de socializare a USR Slatina, dar el conține și un îndemn cel puțin controversat și fără nici o legătură cu anunțul propriu-zis.

„Vrei să-i înjuri pe guvernanți?! Vrei să-ți spui nemulțumirile față de cei care administrează orașul?!

Vino la sediul USR din Slatina, începând de marți (8 august) și până duminică (13 august), pentru un control oftalmologic gratuit”, se arată în anunțul postat pe Facebook, unde a fost atașat și programul acțiunii.

Compania cu care USR a ales să colaboreze deține, în București, un magazin de ochelari. Înființată în octombrie 2022, Lux Optic Style SRL, specializată în comerțul cu ridicata nespecializat, este deținută de Banca Marilena Ciucă, nu are niciun angajat și înregistrează pierderi financiare, potrivit psnews.ro.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...