Val de drogaţi la festivalurile de la mare. Zeci de tineri au fost prinşi cu substanţe interzise

Data:

Share post:

Festivalurile desfăşurate în acest weekend pe malul mării par să se desfăşoare sub semnul drogurilor. 

În prima zi de festival, la Sunwaves, Mamaia pentru 22 de persoane au fost întocmite actele procedurale. Acestea au fost predate organelor de poliție. Tinerii au fost prinși de jandarmii de la Gruparea Mobilă din Constanța, în noaptea de 27 spre 28 aprilie, în timp ce se aflau sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

Li s-au întocmit actele procedurale întocmite de lege, și au fost predate organelor de poliție, după cum ne-a declarat . ”22 de persoane au fost blocate de către colegii noștri, asupra acestora au fost găsite substanțe interzise din rândul celor psihoactive. Nu au fost prinși sub formă de grup. Ei au fost prinși în zona de desfășurare în zona festivalului Sunwaves. Persoanelor în cauză li s-au întocmit documentele procedurale cerute de lege în astfel de cazuri și au fost predate către poliție”, a declarat, pentru replicaonline.ro, locotenent colonel Constantin Murariu, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Constanța

La Costinești, a fost ceva mai liniște, nefiind incidente majore sau tineri care să creeze probleme.  Aici are loc în aceste zile festivalul Beach Please.

Sute de poliţişti, jandarmi şi pompieri vor interveni în minivacanța de 1 mai la Costinești, Vama Veche și Mamaia, unde vor avea loc mai multe evenimente și festivaluri. Oamenii legii vor acționa zilnic pentru ca turiștii să fie în siguranță, potrivit replicaonline.ro.

Articole similare

Mașina prefectului de Olt, fără asigurare RCA valabilă. Vehiculul a luat foc în mers

Autoturismul prefectului de Olt Mario De Mezzo, care a fost cuprins de un incendiu, în trafic, vineri dimineață,...

Bărbat ajuns la spital după un accident grav în Olt

Un bărbat a ajuns astăzi la spital în urma unui accident petrecut pe Drumul Național 64, în comuna...

Femeie înjunghiată în parcarea unui centru comercial de soţ. Cei doi sunt în divorţ

O femeie a fost înjunghiată în parcarea unui centru comercial din municipiul Constanţa, iar victima a fost transportată...

A început Festivalul „Oltenii &… Restu’ Lumii”. Trei zile de distracție, la Slatina (GALERIE FOTO)

Ediţia cu numărul 27 a Festivalului „Oltenii &… Restu’ Lumii” a început, vineri, la Slatina, cu tradiţionala „Vamă...