Vântul face ravagii în judeţul Dolj. Pompierii au misiuni la foc continuu

Data:

Share post:

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al județului Dolj au intervenit la foc continuu din cauza problemelor cauzate de vânt, care a suflat cu viteze de peste 55…60km/h.

Astfel, pompierii au intervenit pentru degajarea a trei copaci căzuți pe partea carosabilă, pe DJ 561D Bailesti – Rastul Nou, DN55 intersecție Ghindeni-Secui și în comuna Galicea Mare. Din fericire nu au fost înregistrate pagube materiale. De asemenea au fost degajate elemente de acoperiș, foaie de tablă cu pericol de cădere în spatiul public, pe strada Mihai Viteazul.

Alte două misiuni au fost pentru înlăturarea unei copertine dintr-un bloc de locuit din municipiul Calafat şi pentru degajare unui panou fotovololtaic din municipiul Calafat.

„Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență „FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica Fenomene Meteo Extreme. Află cum să reacționezi la apariția, în timpul și după un eveniment de tipul furtună, ploi abundente, accesând link-ul de mai jos: https://fiipregatit.ro/ghid/furtuna/„, au transmis reprezentanţii ISU Dolj.

Articole similare

Angajări la Spitalul Slatina şi la o primărie din Olt

Se fac angajări la o primărie din Olt şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, data limită pentru...

Şofer prins gonind cu 275 de km/h. Ce i-au făcut poliţiştii

Un tânăr s-a ales cu o amendă usturătoare după ce a fost prins de poliţişti gonind cu 275...

Cum se anunţă vremea în Oltenia în următoarele săptămâni

Alternanţele termice, cu valori maxime de până la 18 grade dar şi minime de -4 grade la munte,...

Măsurătorile făcute în zona locuinţei din Dolj care a explodat şi în curţile vecine indică în continuare prezenţa metanului, în diverse concentraţii

Autorităţile din judeţul Dolj au continuat, luni, măsurătorile în satul Bâzdâna, comuna Calopăr, acolo unde o casă a...