Vântul face ravagii în judeţul Dolj. Pompierii au misiuni la foc continuu

Data:

Share post:

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al județului Dolj au intervenit la foc continuu din cauza problemelor cauzate de vânt, care a suflat cu viteze de peste 55…60km/h.

Astfel, pompierii au intervenit pentru degajarea a trei copaci căzuți pe partea carosabilă, pe DJ 561D Bailesti – Rastul Nou, DN55 intersecție Ghindeni-Secui și în comuna Galicea Mare. Din fericire nu au fost înregistrate pagube materiale. De asemenea au fost degajate elemente de acoperiș, foaie de tablă cu pericol de cădere în spatiul public, pe strada Mihai Viteazul.

Alte două misiuni au fost pentru înlăturarea unei copertine dintr-un bloc de locuit din municipiul Calafat şi pentru degajare unui panou fotovololtaic din municipiul Calafat.

„Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență „FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica Fenomene Meteo Extreme. Află cum să reacționezi la apariția, în timpul și după un eveniment de tipul furtună, ploi abundente, accesând link-ul de mai jos: https://fiipregatit.ro/ghid/furtuna/„, au transmis reprezentanţii ISU Dolj.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...