Vântul face ravagii în judeţul Dolj. Pompierii au misiuni la foc continuu

Data:

Share post:

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al județului Dolj au intervenit la foc continuu din cauza problemelor cauzate de vânt, care a suflat cu viteze de peste 55…60km/h.

Astfel, pompierii au intervenit pentru degajarea a trei copaci căzuți pe partea carosabilă, pe DJ 561D Bailesti – Rastul Nou, DN55 intersecție Ghindeni-Secui și în comuna Galicea Mare. Din fericire nu au fost înregistrate pagube materiale. De asemenea au fost degajate elemente de acoperiș, foaie de tablă cu pericol de cădere în spatiul public, pe strada Mihai Viteazul.

Alte două misiuni au fost pentru înlăturarea unei copertine dintr-un bloc de locuit din municipiul Calafat şi pentru degajare unui panou fotovololtaic din municipiul Calafat.

„Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență „FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica Fenomene Meteo Extreme. Află cum să reacționezi la apariția, în timpul și după un eveniment de tipul furtună, ploi abundente, accesând link-ul de mai jos: https://fiipregatit.ro/ghid/furtuna/„, au transmis reprezentanţii ISU Dolj.

Articole similare

Elevi din Gorj, săltaţi de procurori într-un dosar de trafic de droguri. Patru tineri, reţinuţi (VIDEO)

41 de persoane, printre care şi elevi de la mai multe şcoli din Gorj, au fost audiate de...

Traficant de droguri săltat de procurorii DIICOT. Ar fi vândut cannabis, în mai multe rânduri, în ultimele două luni (FOTO)

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost reţinut de procurorii DIICOT din Teleorman, fiind bănuit...

Fost ministru de finanţe condamnat la închisoare pentru corupţie. După gratii merge şi cumnatul lui Mircea Geoană

Fostului ministru de Finanțe, Sebastian Vlădeascu, a fost condamnat astăzi la șapte ani și patru luni de închisoare...

Șefa unei companii aflată în subordinea Ministerului Energiei, reţinută pentru delapidare. Bani ţinuţi în saci şi genţi

Ioana Timofte, directoarea Companiei Naţionale pentru Controlul Cazanelor, a fost reținută. Informațiile din dosar arată că genți și...