Veste bună pentru Simona Halep: Decizie luată de WTA

Data:

Share post:

În ultima perioadă, Simona Halep a avut parte doar de momente grele. În urma unei decizii luate de WTA, anul 2022 se va încheia cu o veste bună pentru sportivă. Iată despre ce este vorba.

Veste bună pentru Simona Halep, decizia a fost luată de WTA

WTA a luat decizia ca Simona Halep să fie recompensată pentru parcursul ei din acest an, fiind totodată și una dintre cele mai bune vești din ultima perioadă pentru ea.

Datorită faptului că sportiva a încheiat anul pe locul 10 în clasamentul WTA, ea va fi recompensată cu 112.500 de dolari. WTA acordă în fiecare an bonusuri primelor 10 jucătoare de tenis ale lumii.

Simona Halep este pe locul trei în istorie, cu cei mai mulți bani câștigați. Sportiva are o avere ce a depășit 40 de milioane de dolari, deținând premii în valoare de 40.203.437 de dolari, câștigate din tenis, conform capital.ro.

Simona Halep a fost suspendată temporar

În urma depistării pozitive la controlul antidoping de la US Open, Halep a fost suspendată temporar.

Sportiva este susținută cu tărie de către avocații acesteia, ei încercând să forțeze ridicarea suspendării. Pentru a o ajuta pe aceasta, organizatorii de la Australian Open 2023 au făcut o mișcare importantă.

Tabloul feminin al turneului de la Antopozi este încă sub semnul întrebării. Organizatorii primului turneu de Mare Șlem din 2023 nu se grăbesc în oferirea wild-card-urilor.

Unul dintre cele mai rele scenarii pentru Halep ar fi o suspendare între 2 și 4 ani.

Articole similare

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...

Două fete de 15 ani s-au aruncat de la înălţime. Ambele au murit, una dintre ele şi-a anunţat mama că urmează să se sinucidă

Două fete de 15 ani au murit, sâmbătă, după ce s-au aruncat de la o înălţime de aproximativ...

Copiii de la GPP Nr. 2 Slatina au donat către zeci de familii in judeţul Olt

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina derulează în acest an școlar în parteneriat cu Școala sanitară Slatina...

Surse: Fostul primar al Slatinei, Minel Prina, ar urma să fie adus în țară, săptămâna viitoare. El este condamnat pentru corupție

Fostul primar al Slatinei Minel Prina condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în...