Veste cruntă despre Gabriela Firea! Informaţia care răstoarnă întreaga scenă politică

Data:

Share post:

Gabriela Firea are parte de informații noi. Dacă ultimele vești despre fostul primar al Capitalei se vor confirma, atunci este o răsturnare totală de situație pe scena politică. Despre ce este vorba, mai exact?

Gabriela Firea este ca și scoasă din joc! Ea se află pe un trend descendent în ceea ce privește încrederea pe care i-o acordă bucureștenii.

Ultimul sondaj CURS indică rezultatele pentru Municipiul București. Astfel, bucureștenii și-au exprimat încrederea pentru următoarele personalități politice:

Daniel Băluță, primarul de la Sectorul 4, se bucură de ce o încredere mare. El este urmat de către edilul sectorului 3, Robert, Negoiță. Urmează apoi Cristian Popescu Piedone, primarul de la Sectorul 5. În ciuda așteptărilor, Nicușor Dan și Gabriela Firea, nu stau deloc bine. Dacă primul are o încredere de 26%, Firea înregistrează un procent de doar 23 la sută.

Gabriela Firea a scăzut în topul încrederii bucureștenilor

Sondajul CURS a venit cu informații cheie. Pe lângă prăbușirea lui Firea, se observă ascensiunea în topul încrederii a lui Marcel Ciolacu. Acesta a înregistrat 30% încredere din partea bucureștenilor.

Gabriela Firea

USR stă prost în Capitală

Sondajul CURS a arătat că PNL continuă să scadă la nivel de București. Cu toate acestea, surpriza vine, însă, de la USR. Nici AUR nu stă bine la nivel de București. Dacă PSD are 29%, PNL se situează la 18 procente.

În schimb, USR are 16% iar AUR doar 14%, conform datelor CURS.

Gabriela Firea

Nicușor Dan nu este loc văzut bine

Nemulțumirea față de direcția în care se îndreaptă Bucureștiului este de 61%. De altfel, activitatea lui Nicușor Dan este considerată proastă sau foarte proastă de 60% dintre locuitorii Bucureștiului.


Gabriela Firea

Traficul, principala problemă din București

Nivelul de trai și traficul rămân principalele probleme din Capitală. Ultimul sondaj CURS a mai arătat că și curățenia sau spitalele se află în topul listei cu problemele pe care bucureștenii le-au indicat. Poluarea, apa caldă sau spațiile verzi sunt și ele printre nemulțumirile locuitorilor din București.

5

Mulțumiți de activitatea primarului de sector

Bucureștenii sunt mulțumiți de activitatea primarului lor de sector. În timp ce 50% consideră că aceasta este bună, alți 19% o califică ca fiind foarte bună.

6
Cu toate acestea, nemulțumirea față de guvernare este extremă. Un procent de 70% dintre cei întrebați au spus că lucrurile merg într-o direcție greșită, în timp ce doar 25 % dintre repondenți au susținut că direcția în care se îndreaptă lucrurile este mai degrabă una bună.

7

Articole similare

Începe procedura de licitație pentru construcția unui nou lot al autostrăzii Craiova – Filiași

CNAIR a transmis astăzi la ANAP pentru validare  documentația pentru atribuirea contractului necesar construcției Lotului 2 (14,4 km)...

Laura Lavric, anchetată penal după ce ar fi lovit un solist la o nuntă

Interpreta de muzică populară Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit un alt solist, la o nuntă...

Bărbat săltat de poliţişti după ce a ameninţat trecătorii cu un pistol airsoft

Un bărbat care ameninţa, astăzi, trecătorii cu un pistol airsoft în zona centrală a municipiului Satu Mare a...

Polițiste arestate după ce au scos din camera de corpuri delicte aproape 1000 de litri de alcool și trei lansete de pescuit

Situaţie halucinantă la Suceava. Două polițiste, o angajată de la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, un angajat de...