Veşti pentru şoferii care au poliţie RCA la Euroins. Cu cât ar putea fi prelungită valabilitatea acestora

Data:

Share post:

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a propus o prelungire a valabilității polițelor RCA emise de compania Euroins, care ar urma să fie extinse cu încă trei luni. Propunerea ASF a fost înaintată Ministerului Finanțelor, iar noul termen de expirare al acestor polițe va fi supus aprobării Guvernului prin ordonanță de urgență.

În prezent, polițele Euroins urmează să expire la data de 8 septembrie, dar cu această măsură, data de expirare ar fi amânată până la 8 decembrie. Motivația din spatele acestei propuneri este de a calma piața, având în vedere că mulți șoferi care dețin o astfel de poliță nu au încheiat încă una nouă.

Prin urmare, deținătorii de polițe Euroins au două opțiuni. Pot să încheie o nouă poliță chiar de acum și să solicite o rambursare parțială a banilor de la Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA), sau pot aștepta data de 8 septembrie până când polițele lor vor expira.

Situația actuală certă este că aceste polițe RCA vor expira într-un fel sau altul. Însă, decizia finală privind data exactă de expirare – fie 8 septembrie, fie 8 decembrie – va depinde de decizia Guvernului în urma aprobării ordonanței de urgență propuse de ASF.

Articole similare

Mașina prefectului de Olt, fără asigurare RCA valabilă. Vehiculul a luat foc în mers

Autoturismul prefectului de Olt Mario De Mezzo, care a fost cuprins de un incendiu, în trafic, vineri dimineață,...

Bărbat ajuns la spital după un accident grav în Olt

Un bărbat a ajuns astăzi la spital în urma unui accident petrecut pe Drumul Național 64, în comuna...

Femeie înjunghiată în parcarea unui centru comercial de soţ. Cei doi sunt în divorţ

O femeie a fost înjunghiată în parcarea unui centru comercial din municipiul Constanţa, iar victima a fost transportată...

A început Festivalul „Oltenii &… Restu’ Lumii”. Trei zile de distracție, la Slatina (GALERIE FOTO)

Ediţia cu numărul 27 a Festivalului „Oltenii &… Restu’ Lumii” a început, vineri, la Slatina, cu tradiţionala „Vamă...