VIDEO | Au fost reluate lucrările la centura municipiului Târgu-Jiu. Constructor: „Nu este nevoie să așteptăm luna martie”

Data:

Share post:

Lucrările la centura municipiului Târgu-Jiu au fost reluate, după Sărbătorile de Iarnă, autoritățile menționând că vremea permite munca pe șantier și că nu este nevoie să aștepte luna martie. 

Potrivit DRDP Craiova, se lucrează la pasajul de la Km 0, cel mai mare pasaj și nod rutier, de pe acest proiect, cât și la rampele podurilor de pe zona de Est.

„În funcție de condițiile meteo, antreprenorul va deschide și alte puncte pe amplasamentul lucrării. Lucrările sunt monitorizate direct de către Directorul Regional al DRDP Craiova, Calin Cosmin Petruț, acesta primind zilnic rapoartele de activitate și prin inspecțiile inopinate din șantier”, spun reprezentanții instituției.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. 17 kilometri de reţea de apă şi canal reabilitată, în Caracal. Primar: Proiectul este o prioritate

 

Articole similare

Bărbat găsit mort într-un canal, la Piteşti. Poliţiştii au deschis o anchetă

Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a avut parte de o moarte cumplită la Piteşti. Trupul...

Încă un pas făcut pentru Tronsonul 1 din drumul expres Craiova-Piteşti. Contractul de finalizare a lucrărilor a fost postat pe SEAP

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunţat astăzi că a fost postat în SEAP anunţul pentru contractul de finalizare...

Daune pentru un pacient îmbolnăvit în spital. A primit 150.000 de euro

Spitalul Județean Neamț a fost obligat să plătească despăgubiri de 150.000 de euro unui fost pacient care s-ar...

România trece la ora de vară în weekend

România va trece în noaptea de sâmbătă spre duminică la ora oficială de vară. Ceasurile vor fi date...