VIDEO. George Simion, filmat beat de Revelion: Liderul AUR merge împleticit și cu cămașa pe jumătate scoasă din pantaloni

Data:

Share post:

George Simion a fost surprins într-o filmare video băut bine de Revelion, în public. Liderul AUR a fost filmat mergând împleticit și cu cămașa pe jumătate ieșită din pantaloni.

Filmarea a fost distribuită pe YouTube de atacul.ro, care precizează că a fost făcută la Borca, în județul Neamț, când Simion mergea spre Gura Humorului.

„George Simion, președintele AUR, a trecut, ieri seară, prin Neamț, în drumul său spre Gura Humorului, acolo unde se pare că își va petrece Revelionul alături de unii colegi de partid și simpatizanți. Spre localitatea de destinație, liderul AUR a făcut mai multe opriri, una dintre ele fiind în comuna Borca.

Într-un filmuleț apărut în mediul virtual, Simion apare într-un grup de urători aflați în plină acțiune, lângă un tânăr care ține un telefon în mână, cel mai probabil pentru a imortaliza istoricul momentul. Din imagini se vede că liderul AUR este abțiguit, semn că i-a priit oprirea la Borca.

Cu cămașa scoasă jumătate din pantaloni și cu un mers împleticit, vizibil afectat de licoarea lui Bachus, Simion dispare din rândul urătorilor, prins de gâtul celui care îl filmează”, scrie atacul.ro.

Articole similare

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...

Bărbat arest după ce ar fi violat-o pe fiica de 13 ani a concubinei sale

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Sălaj a fost arestat preventiv pentru că ar fi...

Accident cumplit. Un motociclist a murit după ce s-a izbit într-o cisternă

Tragedie pe şosea. Un motociclist, în vârstă de 35 de ani a murit, astăzi, în judeţul Satu Mare, după...