VIDEO. Ploile au făcut ravagii în judeţul Vâlcea. Persoane blocate într-un pasaj feroviar, la Drăgăşani

Data:

Share post:

38 de intervenții, pentru înlăturarea efectelor negative produse de fenomenele meteo periculoase, au fost desfăşurate de pompierii din Vâlcea, în ultimele ore, în contextul  manifestării fenomenelor meteorologice prognozate de Codurile Roșu și Portocaliu. Trei persoane au rămas blocate într-un pasaj feroviar, în Drăgăşani.

Efective însemnate de pompieri militari au acționat cu ajutourl motopompelor și utilajelor din dotare pentru înlăturarea viitorilor și a apelor provenite din precipitații.

„Pe parcursul zilei de ieri și a nopții care a trecut, pompierii militari au acționat în 14 localități (Rm. Vâlcea, Sălătrucel, Berislăvești, Băile Olănești, Stoenești, Călimănești, Păușești-Măglași, Vlădești, Drăgășani, Bunești, Prundeni, Bujoreni, Ocnele Mari, Golești)”, transmite ISU Vâlcea.

Până în acest moment, au salvat patru persoane blocate într-un pasaj feroviar, înt-un autoturism în municipiul Drăgășani, au evacuat apa din șapte gospodării, două obiective economice din Călimănești și Băile Olănești, din 91 de curți și grădini (2 în Berislăvești, 2 în Bujoreni, 3 în Bunești, 1 în Crețeni, 37 în Drăgășani, 3 Păușești Măglași, 10 în Rm. Vâlcea, 1în Sălătrucel, 25 înStoenești, 1 în Prundeni, 1 în Vlădești, 1 în Călimănești, 4îm Ocnele Mari)  și din 22 de beciuri (11 Drăgășani, 1 Ocnele Mari, 3 Stoenești, 2 Sălătrucel, 4 Berislăvești, 1 Rm. Vâlcea).

„La ora raportării, sunt în desfășurare 3 intervenții (2 anexe gospodărești și o magazie) în municipiul Drăgășani, unde apa este evacuată cu ajutorul motopompelor transportabile de mare capacitate”, mai arată ISU.

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...