VIDEO. Un militar care ameninţa că se aruncă de la etajul şapte, dat jos de un alpinist care a coborât în rapel la fereastră

Data:

Share post:

După mai bine de 24 de ore de când ameninţa că se aruncă de la etajul unui bloc de pe Calea Sagului din Timișoara, militarul în vârstă de 37 de ani a fost dat jos de autorităţi. Vineri dimineaţă, un alpinist de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș a coborât în rapel pe fereastră, bărbatul s-a speriat și a fugit în interiorul locuinței unde a fost imobilizat.

Bărbatul de 37 de ani, angajat plutonier major la o unitate militară din oraș, a fost încătușat de polițiștii care au intrat în forță, în jurul orei 10.40, în apartamentul de la etajul 7 pe geamul căruia tânărul a stat cocoțat încă de joi, de la ora 10.30 dimineață, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Tânărul va fi dus la audieri la sediul Secției 3 și va fi supus și unei expertize psihiatrice.

Bărbatul a așteptat joi dimineață că iubita și fiica lui să plece de acasă, iar la scurt timp a fost observat într-o poziție nefirească pe geamul locuinței.

Alarma s-a dat în momentul în care acesta a refuzat să răspundă la ușa și a și încuiat-o pentru că nimeni să nu între în apartament.

Pompierii au instalat o saltea gonflabilă în dreptul blocului, iar un negociator al Poliției Timiș, dar și încă unul din cadrul Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere Decebal au incearcat să îl determine pe bărbat să renunțe la gestul extrem.

Peste noapte, negociatorii, deja obosiți, au fost înlocuiți de colegi din Arad.

Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...