VIDEO UPDATE – Microbuz cu elevi, implicat într-un accident rutier, în judeţul Olt. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie

Data:

Share post:

UPDATE Ora 14.47:  Încetează aplicabilitatea Planul roșu de intervenție. Implicate în eveniment 21 de persoane ( 20 în microbuz și una în autoturism), toate persoanele implicate în accident au fost monitorizate la locul evenimentului.

Șase persoane aflate în microbuz (cu vârste între 15 și 17 ani) și femeia care conducea autoturismul, în vârstă de 59 de ani, au fost transportate la Spitalul Caracal. Toate victimele erau conștiente și cooperante și nu prezentau răni sau traumatisme care să le pună viața în pericol.


UPDATE: Până în acest moment au fost transportate la CPU Caracal șase victime ( un adult și cinci minori ).

„Toate victimele sunt conștiente, fără traumatisme care să le pună viața în pericol”, transmite ISU.


ŞTIREA INIŢIALĂ: Traficul rutier este blocat pe drumul naţional DN 54, comuna Deveselu, după ce un microbuz şi un autoturism au fost implicate într-un accident rutier. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 54, în localitatea Deveselu, județul Olt, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz de transport persoane.

În urma impactului au rezultat 6 victime, 4 minori din microbuz și un adult, precum și conducătorul autoturismului.

Din primele verificări, acestea au suferit leziuni ușoare, însă vor fi transportate la spital, pentru efectuarea tuturor investigațiilor medicale.

A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Potrivit ISU, în accidentul rutier au fost implicate un microbuz în care se aflau doi adulți și 18 minori, și un autoturism condus de o femeie.

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului Olt a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului, echipajele operative intervin cu  o autospecială de stingere, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, șapte echipaje SMURD și trei echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Din primele date sunt patru persoane rănite, conștiente: femeia care conducea autoturismul implicat în accident și trei copii. Toate persoanele implicate sunt în curs de monitorizare.

Articole similare

Maşină condusă de un bărbat din Vitomireşti, implicată într-un accident în Vâlcea. Patru persoane rănite

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un autoturism condus de un bărbat din Vitomireşti, judeţul Olt,...

Mircea Geoană huiduit pe scenă, la Ziua comunei Coloneşti din judeţul Olt

Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost huiduit la Coloneşti, în judeţul Olt, unde a participat la...

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...