VIDEO&FOTO. Un yacht acostat pe Dunăre în Mehedinţi a luat foc

Data:

Share post:

O anchetă a fost deschisă de poliţiştii din Mehedinţi după ce un Yacht acostat la malul Dunării, în comuna Dubova, a luat foc.

În urma incendiului s-au înregistrat doar pagube materiale, potrivit IPJ Mehedinţi.

„La data de 15 iunie a.c., ora 16.40, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Navale Orșova au fost sesizați de un bărbat  cu privire la faptul că la bordul unui yacht, acostat la mal în comuna Dubova, ar fi izbucnit un incendiu.

La fața locului s-au deplasat polițiștii alături de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Drobeta care au localizat și stins incendiul în compartimentul sala motoare, stabilind ca și cauză a acestuia un scurtcircuit la cablajul acumulatorilor.

În urma incendiului nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Potrivit pompierilor, incendiul ar fi izbucnit de la un scurtcircuit electric.

„Cu puțin timp în urmă , cinci echipaje de pompieri au intervenit, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și două ambarcațiuni, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un yacht, pe raza localității Dubova.

La locul evenimentului a fost direcționată și o ambarcațiune a Serviciului Teritorial al Poliției De Frontieră Mehedinți.

Pompierii militari au intervenit pentru aducerea la mal a yacht-ului și pentru lichidarea incendiului, care se manifesta cu degajare de fum la compartimentul motor.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuit electric”, transmite ISU Mehedinţi.

Articole similare

Piese vedetă din bumbac: creează uşor garderoba de vară

Bumbacul este cu siguranţă unul dintre materialele verii. Uşor de purtat, plăcut la atingere, durabil şi foarte versatil,...

Mai multe persoane audiate, în cazul fetiţei care ar fi sărit de la etajul unui bloc din Balş

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu şi a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de...

Trafic rutier blocat pe un drum din Olt, din cauza unui accident 

În acest moment, traficul rutier pe Drumul Național 65 – European 574 este blocat total, între localitățile Negreni...

Fonduri europene de peste 177 milioane euro atrase de CJ Olt pentru drumurile din județul Olt. S-a semnat contractul de finanţare

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, a semnat vineri cel mai important proiect de modernizare a infrastructurii rutiere...