18 copii cazaţi la un complex turistic au ajuns la spital

Data:

Share post:

Mai mulţi copii cu vârste între 8 şi 13 ani cazaţi la un complex turistic din judeţul Braşov au avut probleme digestive. Din acest motiv a fost solicitată intervenţia ambulanţelor.

Din 39 de copii evaluaţi, 18 copii au fost duşi la spital pentru investigaţii suplimentare. ISU Braşov a transmis că iniţial au fost 11, apoi alţi 7 copii vor fi transportati la Spitalul Zărneşti pentru investigaţii medicale, de către o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi un echipaj SMURD.

”Până în acest moment, 18 copii au fost transportaţi la unităţi spitalicesţi pentru investigatii medicale suplimentare”, a transmis ISU Braşov.

La rândul lor, reprezentanţii IPJ Braşov au transmis că s-a deschis o anchetă în acest caz.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Bran au fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că la un complex din comuna Moieciu, judeţul Braşov, mai mulţi copii, aflaţi într-o tabără organizată, ar fi prezentat simptome de toxiinfecţie alimentară. Până la acest moment, persoanele în cauză au beneficiat de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Braşov.

În continuare poliţiştii desfăşoară verificări în vederea stabilirii circumstanţelor în care a avut loc incidentul.

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...