Încă un pas făcut pentru Tronsonul 1 din drumul expres Craiova-Piteşti. Contractul de finalizare a lucrărilor a fost postat pe SEAP

Data:

Share post:

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunţat astăzi că a fost postat în SEAP anunţul pentru contractul de finalizare a lucrărilor pentru Tronsonul 1, cu o lungime de 17,7 km, din drumul expres Craiova-Piteşti.

„Veşti bune pentru Drumul Expres Craiova – Piteşti! Astăzi a fost postat în SEAP anunţul pentru contractul de finalizare a lucrărilor pentru Tronsonul 1 cu o lungime de 17,7 km. Data limită pentru depunerea ofertelor este 04.05.2023. Iar valoarea estimată a contractului este de 544,13 milioane de lei (fără TVA). Finanţarea va fi asigurată din fonduri europene nerambursabile”, a scris ministrul pe Facebook.

Lucrările care au rămas să fie executate, după rezilierea contractului anterior, trebuie finalizate în maximum 18 luni.  „Anunţul de participare va putea fi vizibil în SEAP după validarea în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene”, a completat ministrul Transporturilor.

Tronsonul 1 al Drumului Expres este Craiova – Robănești (Centura nord Craiova – intrare în Balș) are o lungime de 17,7 km. Prima licitaţie pentru relizarea lucrărilor a fost câştigată de compania italiană Tirrena Scavi S.P.A. Valoarea contractului era de 358,18 milioane lei fără TVA.

Articole similare

Frigul se întoarce. Se anunţă furtuni şi averse torenţiale în Oltenia

După câteva zile cu temperaturi ridicate şi cer senin, vremea se strică din nou în România. Astfel, meteorologii...

Medic cercetat penal după ce o femeie a decedat după o explorare endoscopică. Nu avea voie să profeseze

Medicul din Craiova care a efectuat o explorare endoscopică în urma căreia o pacientă a murit este cercetat...

Incendiu letal. O persoană a murit după ce două case au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu cumplit a izbucnit astăzi la două case de pe strada Culea Nicolae, din Sectorul 2 al Capitalei....

Din pretendent la funcția de prefect a ajuns „secretară” de prefect

După ce a fost „în cărți” să ocupe pe rând funcția de subprefect, apoi pe cea de perfect...