Paznici ai unei foste cariere miniere din Gorj, bătuţi de hoţii pe care i-au surprins la furat. Doi tineri au fost reţinuţi

Data:

Share post:

Doi tineri din Rovinari au fost reţinuţi de poliţiştii din Gorj după ce, mascaţi fiind, au bătut doi paznici care i-au surprins în timp ce încercau să fure un cablu electric de la un utilaj minier dezafectat, dintr-o fostă carieră minieră, de pe raza localității Peșteana Jiu.

Poliţiştii spun că cei doi au încercat să fure un cablu electric de la un excavator minier dezafectat, secționându-l în mai multe bucăți.

Cei doi au fost surprinși în flagrant de agenții de securitate, iar unul dintre bănuiți, fiind mascat cu o cagulă pe față, i-ar fi luat la bătaie pe cei doi agenți de pază, cu scopul de a-și asigura scăparea, după care au părăsit locul faptei, abandonând cablul electric.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

„În urma administrării probatoriului, la data de 24 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au reținut pentru 24 de ore, doi bărbați de 37 și 34 de ani, ambii din orașul Rovinari, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat”, transmite IPJ Gorj.

Articole similare

Accident între un autocar şi un autoturism în Vâlcea, soldat cu un mort. Unul dintre şoferi era băut

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a decedat, joi, în urma unui accident...

Escroci treziţi cu mascaţii. Falsificau buletine şi făceau credite pe numele victimelor

Poliţiştii constănţeni au descins astăzi la Focşani, în judeţul Vrancea, şi în localitatea Drăgăneasa, din judeţul Prahova, la...

Aparat de zbor prăbuşit, ascuns luni de zile de autorităţi

Un aparat de zbor de mici dimensiuni, provenind cel mai probabil din Ucraina, a fost descoperit în urmă...

Copil de doar şapte ani, mort după un accident cumplit. A fost chemat şi elicopterul SMURD

Un copil în vârstă de doar şapte ani şi-a pierdut viaţa, astăzi, în urma unui accident cumplit petrecut...