DEZVĂLUIRE. Patronul firmei Combinații SRL a vândut la SUPRAPREȚ Primăriei Craiova căsuțe de lemn pentru târguri

Data:

Share post:

Un patron din Craiova a realizat o afacere profitabilă cu Primăria Craiova, achiziționând căsuțe de lemn la prețuri supraevaluate pentru târgurile organizate de primarul Lia Olguța Vasilescu. Valeriu Nicolae a dezvăluit că această afacere a fost posibilă datorită relației de asociere dintre afacerist și soțul unei inspectoare din primărie.

Conform lui Valeriu Nicolae, patronul firmei Combinații SRL din Craiova a reușit să încheie o tranzacție extrem de profitabilă cu Primăria Craiova, prin intermediul căreia a achiziționat căsuțe de lemn pentru celebrele târguri organizate de primarul Lia Olguța Vasilescu.

Achiziţia este făcută pe altă firmă a aceluiaşi afacerist, care se numeşte Energie Gratis SRL.

Prețurile plătite pentru aceste căsuțe de lemn au fost mult supraevaluate. Această afacere a fost posibilă datorită relației de asociere dintre afacerist și soțul unei inspectoare din primărie.

„Ai o inspectoare la primăria din Craiova. Care are un apartament cumpărat cu un domn cu același nume ca al ei și pământuri cumpărate cu alt domn care a fost asociat cu primul într-o firmă. Desigur firma lor are contracte cu primăria că doar nu sunt fraieri.

Ei bine un contract este pentru căsuțe de lemn. Dimensiunile 4/ 2.5 cu instalație electrică adică care să pot să fie conectate la rețea. Costul căsuțelor 10 la număr a fost de 22.015 lei pentru fiecare. O căsuță de lemn cu exact aceleași dimensiuni este cu 12.995 de lei mai puțin dacă o cauți pe net. În mod sigur la 10 bucăți prețul este semnificativ mai mic. Nu e tot – au mai fost luate încă 5 căsuțe la prețul modic de 19.028 de lei care se găsesc de comandat pe net la 7.400. Adică cu 11.628 lei mai puțin. Primăria Craiova a plătit cu 188.090 mai mult doar dintr-un foc. Adică peste 38.000 de EUR țeapă.

Firma șmecheră se numește Energie Gratis SRL. Ei bine patronul ei a mai avut o firmă – Combinații SRL. Nu e banc deși noi sigur trăim în unul. Căsuțele au fost pentru târgul ăla de paștele Olguței care a fost nr.1 în galaxie”, notează Valeriu Nicolae pe pagina sa de Facebook.

 

Articole similare

Progres rapid pe DEx12: Lucrări de noapte pentru finalizarea Tronsonului 1 (VIDEO)

Constructorul Tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti şi-a mobilizat muncitorii şi noaptea, astfel încât lucrările să fie finalizate,...

Un tânăr şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după un accident rutier produs pe un drum din Dolj

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Unirea, şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după ce autoturismul...

Alegeri 2024. Cine are dreptul să voteze la urna specială

Alegeri 2024. Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale...

Nica, lansare oficială a candidaturii pentru un nou mandat la CJ Timiș. Ludovic Orban: „Bag mâna în foc pentru Alin Nica”

Tema principală a lansării candidaturii lui Alin Nica pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean Timiș a...