Date personale făcute publice de primărie, din greşeală. Au fost expuse informaţiile tuturor proprietarilor din oraş

Data:

Share post:

Numele, prenumele, CNP-ul și adresa tuturor proprietarilor de locuințe din municipiul Alba au fost făcute publice pe site-ul primăriei, din greşeală.

Astfel, la o simplă căutare se puteau găsi datele personale ale unor angajați din SRI, DIICOT, BCCO, procurori, judecători, jandarmi, polițiști, avocați, persoane publice, politicieni, cetățeni, mai pe scurt toți cei care dețin o locuință sau o mașină pe teritoriul orașului. Inclusiv datele primarului Gabriel Pleșa și ale viceprimarilor, au fost făcute publice.

În plus, au fost publicate și date de identificare a firmelor. Documentele cu datele personale la vedere au fost încărcate pe site-ul Primăriei la secțiunea ”Știri și anunțuri”.

Din câte se pare documentele au fost încărcat în cursul zilei de astăzi și au stat pentru o bună perioadă de timp on-line, la dispoziția oricărei persoane. Reporterii Alba24.ro au descoperit documentele și au sesizat reprezentanții Primăriei despre eroarea gravă comisă.

După sesizarea reporterilor Alba24, datele au fost șterse de pe site-ul Primăriei Alba Iulia. Reprezentanții primăriei au transmis la solicitarea Alba24 că a fost „o eroare umană pe care o regretă, iar datele respective au fost șterse”.

Articole similare

Progres rapid pe DEx12: Lucrări de noapte pentru finalizarea Tronsonului 1 (VIDEO)

Constructorul Tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti şi-a mobilizat muncitorii şi noaptea, astfel încât lucrările să fie finalizate,...

Un tânăr şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după un accident rutier produs pe un drum din Dolj

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Unirea, şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după ce autoturismul...

Alegeri 2024. Cine are dreptul să voteze la urna specială

Alegeri 2024. Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale...

Nica, lansare oficială a candidaturii pentru un nou mandat la CJ Timiș. Ludovic Orban: „Bag mâna în foc pentru Alin Nica”

Tema principală a lansării candidaturii lui Alin Nica pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean Timiș a...