Carmen Iohannis se pozează cu elevii în timp ce colegii săi fac grevă pentru salarii (VIDEO)

Data:

Share post:

În timp ce mii de profesori au ieşit astăzi în stradă, în cea de-a patra zi de grevă generală organizată de sindicaliştii din educaţie, prima doamnă, Carmen Iohannis, se pozează cu elevii.

Soția președintelui Klaus Iohannis a mers pe Bulevardul Magheru, alături de un grup de elevi, unde așteaptă cele două delegații care vizitează Sibiul. ”Nu am venit aici să discutăm evenimente politice, suntem aici, alături de copii să ne întâlnim cu cei doi președinți”, a declarat Carmen Iohannis.

Ea este unul dintre cei 18 profesori de la ”Gheorghe Lazăr” care nu se află în grevă generală. Carmen Iohannis a mărturisit reporterilor aflați acolo că a venit la dorința elevilor săi. ”Ei au fost cei care au dorit să facă o fotografie cu cei doi președinți”, a spus aceasta.

Elevi aduşi de acasă

Președinții Klaus Iohannis și Frank-Walter Steinmeier se află astăzi în vizită în Sibiu. Colegiul Național Samuel von Brukenthal se află în grevă, elevii nu merg la școală, însă surse locale susțin că o parte dintre profesori au fost de acord să vină de acasă, alături de copii, pentru întâlnirea cu cei doi șefi de stat.

Președintele Iohannis are aici blocat un post la catedra de fizică încă din anul 2014, când a fost ales președintele României.
Cei doi președinți vor fi întâmpinați de directorul instituției, Monica Hay, și vor vizitata o clasă, în program figurând discuții cu elevii.

Articole similare

Lumina Sfântă, adusă de la Ierusalim cu avionul

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim, în seara zilei de sâmbătă, 4 mai, de părintele arhimandrit...

Data alegerilor prezidențiale, modificată din nou. Motivul pentru care PSD și PNL ar urma să ia această decizie

Data alegerilor prezidențiale ar urma să fie schimbată din nou. De data aceasta, coaliția PNL-PSD ar urma să...

Astăzi se sărbătoreşte Ziua mondială a libertăţii presei

Astăzi, 3 mai, este sărbătorită Ziua mondială a libertăţii presei. În acest an aceasta este dedicată importanţei jurnalismului...

Un liberal, fost director de șaormerie și șef la salubritate în Craiova, numit la conducerea Oficiului pentru Licenţă Industrială

Premierul Marcel Ciolacu l-a numit miercuri pe Flavius-Adrian Sirop în funcția de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de...