Aglomeraţie la Slatina pentru plata impozitelor şi taxelor locale: Peste 700 de plăţi, într-o singură zi

Data:

Share post:

Aproximativ 700 de slătineni şi-au achitat taxele şi impozitele locale, încă din prima zi în care acest lucru a fost posibil.

Începând de luni, cetățenii din Slatina pot plăti impozitele și taxele locale atât fizic, la ghișeele Direcției Economice Slatina, cât și online, prin intermediul platformei ghișeul.ro.

CITEŞTE ŞI: Rafila infirmă criza de paracetamol şi ibuprofen. „Există atât variantele pentru adulţi, cât şi pentru uz pediatric”

Şi în anul 2023, cei care aleg să-și achite datoriile pentru întregul an în avans beneficiază de o reducere de 10% pentru persoanele fizice și 2% pentru persoanele juridice. Ultima zi pentru a beneficia de aceste reduceri este dată de 31 martie.

Încă din prima zi în care ghișeele au fost deschise, sute de contribuabili s-au prezentat pentru a-și plăti obligațiile.

Potrivit directorului instituţiei, Alin Calotă, este vorba despre aproximativ 700 de contribuabili care şi-au achitat deja obligaţiile către municipalitate.

Valoarea taxelor și impozitelor rămâne nemodificată față de anul trecut.

Articole similare

Progres rapid pe DEx12: Lucrări de noapte pentru finalizarea Tronsonului 1 (VIDEO)

Constructorul Tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti şi-a mobilizat muncitorii şi noaptea, astfel încât lucrările să fie finalizate,...

Un tânăr şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după un accident rutier produs pe un drum din Dolj

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Unirea, şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după ce autoturismul...

Alegeri 2024. Cine are dreptul să voteze la urna specială

Alegeri 2024. Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale...

Nica, lansare oficială a candidaturii pentru un nou mandat la CJ Timiș. Ludovic Orban: „Bag mâna în foc pentru Alin Nica”

Tema principală a lansării candidaturii lui Alin Nica pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean Timiș a...