Activitatea de transport persoane, sistată în carierele CE Oltenia. Decizia ITM Gorj

Data:

Share post:

Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a sistat, luni după-amiază, activitatea de transport persoane în carierele din Complexul Energetic Oltenia, la aproape o săptămână de la tragicul accident de la Jilț Sud, soldat cu trei morți și 10 răniți.

Potrivit reprezentanților ITM Gorj, măsura a fost luată din cauza stării necorespunzătoare a parcului auto folosit pentru transportul muncitorilor la punctele de lucru, scrie Radio Infinit.

CITEȘTE ȘI: Circulație rutieră dificilă pe Valea Oltului, după căderi de pământ și arbuști de pe versant

Măsura vizează toate cele nouă cariere miniere ale companiei energetice. Decizia va rămâne în vigoare până când mijloacele de transport vor fi puse la punct sau vor fi aduse unele care să corespundă.

Angajații de la Carierele Jilț Sud și Jilț Nord au refuzat, luni, să mai urce în tanchetele puse la dispoziție de către administrație.

 

Articole similare

Progres rapid pe DEx12: Lucrări de noapte pentru finalizarea Tronsonului 1 (VIDEO)

Constructorul Tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti şi-a mobilizat muncitorii şi noaptea, astfel încât lucrările să fie finalizate,...

Un tânăr şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după un accident rutier produs pe un drum din Dolj

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Unirea, şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după ce autoturismul...

Alegeri 2024. Cine are dreptul să voteze la urna specială

Alegeri 2024. Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale...

Nica, lansare oficială a candidaturii pentru un nou mandat la CJ Timiș. Ludovic Orban: „Bag mâna în foc pentru Alin Nica”

Tema principală a lansării candidaturii lui Alin Nica pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean Timiș a...